Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search

Username:

Password:
Forgot your Password?

All Forums
 Opravy, poruchy a pomoc
 a je to tu zase..
 New Topic  Reply to Topic
Pages:
  1  2
Author Topic  
sygy

Raspenava, Liberecký kraj
Czech Republic

22 listopad 2007
213 Posts
Posted - 22 červen 2010 :  19:55:13  Show Profile  Visit sygy's Homepage  Send sygy an ICQ Message  Reply with Quote
blahopřeju k znovuzprovozneni pane

Go to Top of Page

borgi

Běsno
Czech Republic

31 leden 2007
178 Posts
Posted - 28 červenec 2010 :  18:35:23  Show Profile  Send borgi an ICQ Message  Reply with Quote
Zdárek pánové. Mám otázečku. Vyměnil jsem motor, nastartoval a motor jel jako kdž nejedou občas nějaký válce. Tak se opřu o motor a dostal jsem pecku jako z fajfky.Proste do celýho motoru mi to probíjí. Myslíte že by to mohlo být taky rozdělovčem? 6ádnou vadu na elekroinstalaci jsem nenašel. Doufám že to není žádná záhada.Dík za pomoc

ProbeII 2.5 24V
Lepší blbě jet než jít dobře pěškyGo to Top of Page

white power

Přelouč
Czech Republic

26 leden 2007
1095 Posts
Posted - 28 červenec 2010 :  19:04:17  Show Profile  Send white power an ICQ Message  Reply with Quote
jestli to probijí tak je čas vyměnit kabely ke svíčkám, starý nebo neznačkový to dost často dělaj

borgi

Běsno
Czech Republic

31 leden 2007
178 Posts
Posted - 28 červenec 2010 :  20:21:09  Show Profile  Send borgi an ICQ Message  Reply with Quote
nenene kabely jsou v poho. Jsou nový a před výměnou motoru odzkoušený.

ProbeII 2.5 24V

bustikt

F-M
Czech Republic

27 červenec 2010
6 Posts
Posted - 30 červenec 2010 :  17:57:50  Show Profile  Send bustikt an ICQ Message  Reply with Quote
vem měřák, nastav měření odporu a píchni ho na motor a na mínus pol baterie. musí tam byt nula ohmu. jestli není maš špatně ukostřený motor. něco podobného se mi stalo na motorce, odpálil jsem tím dost věcí(čidla a podobne elektro hebla), když si vysoké napětí hledalo cestičku na kostru. bylo to dílo precizní práce, stačí dokonale silikonem utěsnit startér(hlavni kostra)pak perfektně izolovat motor přez silembloky a motor je bez kostry, pak to robilo bordel, na motorce mi to trvalo přez rok, než jsem na to došel.

Go to Top of Page

borgi

Běsno
Czech Republic

31 leden 2007
178 Posts
Posted - 31 červenec 2010 :  16:46:19  Show Profile  Send borgi an ICQ Message  Reply with Quote
Dík za nápad. Tak já to zkusím a dám vědět

ProbeII 2.5 24V

Topic is 2 Pages Long:
  1  2

New Topic  Reply to Topic
Jump To:
Czech Ford Probe Forum Copyright © 2001 - 2010, Probe Club Go To Top Of Page