Marek 626 P
|
Registered
|
Muž |
úterý 3. února 2009 (UTC)
|
pondělí 31. ledna 2011 21:29:12 (UTC)
|
64 [0.15% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Mac Háček:Nejsem schopnej přijít na to jak sem dát fotky.Napiš mi mail já ti je pošlu.Marek
|
Já se podívám myslim že jsem to fotil.
|
Thulo:Tak to jsi mne dostal  .Auto jako takové je kompletní,jen ten vnitřek je darebnej.Jedinné co myslím chybí jsou pásy.Interier by chtělo sehnat jinej.Jinak jsou k autu 2 spodky motoru,1 hlava,1 převodovka,turbo,klima,několik klapek,origo kola 6x,skla atd. atd. Pokud by to někdo odvezl vše tak bych to nechal za 8000Kč.Po dílech to bude dražší.
|
No vlastně mám ,ale je tam rozebraný interier a motor má fouklé těsnění pod hlavou.Papíry má v pořádku a není to neopravitelný.Já ho chtěl dělat.Je to GT v plný výbavě.
|
Ještě tento týden ,bude možno jí i vyzkoušet v autě,než začnu rozebírat motor.
|
Thulo: Už to spolu řešíme  .Věci na jedničku mám skoro všechny dvakrát a některé zrepásnuté,původně na mé auto.Mám děsně málo času a na renovaci P 1 už nedojde.Schovával jsem jen plně funkční věci a teď mi to tu leží bez užitku.Tak dejte vědět co potřebujete a domluvíme se,čím víc věcí ,tím nižší cena.
|
Prodám téměř cokoli na Probe 1.Některých věcí mám i víc kusů např.:turbo 2 ks,motor 2ks ,pal. počítač,klima 2ks,plně funkční el.tlumiče všechny 4 ks,atd,Doklady SPZ vin . . na jedničku dám zdarma a další díly.Ceny dohodou ,lidovky.Už na zamýšlenou renovaci nemám čas.KKKMAREK@seznam.cz 608 762914
|
Prodám automatickou převodovku na Probe 2 2.0i.Je plně funkční z Mazdy 626 r.v. 98.Akční cena 4000Kč dost to spěchá. KKKMAREK@seznam.cz 608762914
|
Hunter:Uvidíš jak dopadneš ,pokud jí budeš potřebovat tak se ozvi: 608762914
|
To Hunter: zjišťovali jsme typ převodovky podle VIN Společně s Thulem a vypada to na LA4A-EL.Každopádně je to skříň na 2.0i 85kW.Na prodej extra netlačim,ale taky potřebuju droný na novej motor s manualem do GF.Spíš jde o to že je ještě v autě a nechá se vyzkoušet.
|
|