AG1oNeR
|
Registered
|
Nespecifikováno |
úterý 10. února 2009 (UTC)
|
pátek 29. července 2011 7:46:27 (UTC)
|
58 [0.14% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Co chladic ?
|
... Piste
|
Dekuju kluci
|
Zdarek kluci pls jake si mam poridit kola, jakou sirku a ET? na probe II? Chtel bych nejake 17, jen nevim jake ma probe rozmery .
|
|
Zdarek kluci mam takovy problem,
Popisu sitacu. Prijedu ke krizovatce vyhodim rychlost a probe ma tendenci zdechat tak musim to vyrovnat plynem, staci parkrat brnknout po plynu a uz je vse oukej. volno bezne otacky jsou nastavene normalne.
Spatna kostra nebo cim to je ? Mozna je to tim ze probe je predelany automat na manualku, v motoru mi vysi takove hevlo s dratama ktere udava ze pri startu je jakoby zarazena parking brzda abych vube nastartoval.
edit mam probe II 2,0
|
Původně odesláno: white power  Jenom mě tak ještě napadlo než budeš kupovat turbo z 2.2GT tak se podívej ve svím motoru jestli se někde můžeš napojit k vodnímu okruhu 8mm hadičkou, protože tohle turbo má chlazení vodou. Jestli ne tak budeš muset koupit nějaký jiný turbo co je chlazený jenom olejem. No prave to jsem se chtel zepat to z 2,2 GT se chladi vodou jo ? Protoze olejem by to bylo asi slozitejsi zapojit. A kdybych to napojil nekde pres vodu, myslis ze to zvladne uchladit? A z ceho tam mas turbo ty ? Jeste Takova mala otazka, mam nahradni motor ale vrch je trocho zrezly protoze na nem neni ventilove viko, Ale hlava by mohla byt v pohode ne ? To vetsinou kdy byva vyhoneny motor tak jsou v prdely stiraci krouzky atd ne ?
|
kolik za turbo ?
|
Původně odesláno: Wesker  V prvni rade turbo, pak svody, Wallbro pumpu, FMU, a nejake picovinky okolo  jinak se nemusi nic programovat, je to stara blba RJ, nepozna nic. Turbo okej chapu, svody taky, Wallbro copa toje ? fmu co toje ? KDyby se namontovalo jen turbo bez jinaciho pal, cerpadla coz myslim je jedno z wallbro bebo fmu :) Tak jak by to motor snasel ? Chtel bych to delat vse postupne.
|
Původně odesláno: Wesker  Diky moc, Mohl bys mi jen prosim zhruba napsat co to obnasi? JEstli preprogramovani eřj, nebo nejake kraviny. Ja si ted procitam ten tvuj topic ale jsme zatim jen na druhe strance :-)
|
|