Rob
|
Registered
|
Muž |
neděle 31. května 2009 (UTC)
|
středa 28. července 2010 20:21:56 (UTC)
|
146 [0.34% ze všech příspěvků / 0.02 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Kámo, nechci se Tě nějak dotknout, ale spíše to vypadá na ´pomlčku´ než na ´mínus´. Je fakt, že to napsali blbě, protože mohli použít třeba ´dvojtečku´. Když se pozorně podíváš, zjistíš, že ten ´mínus´ není tučně vytištěn jako cifra. A navíc toto znaménko používají i v textu kde sklonují pan/paní. Takže to raději hod´ do vtipu a napiš diplomatickou odpověd´. Tot´ můj názor
|
hmm
|
to Thomas : hele, díly fakt vyměníš až to bude potřeba a policajtovi ukažeš kdyžtak plnou hrst něčeho, tedy pokud to vůbec bude chtít. Ptáš se opravdu na zapeklité věci
|
to eiffel: fajn, ikdyž sem ty trička nepatří. Ale já třeba jedu na dovču a stále jsme se nedohodli na těch velikostech
|
to WP: díky, vypadá to jednoduše ikdyž anglicky. Ale ted´ už to nestíhám a stejně nemám měřák. Šlo mě hlavně o to, aby se s tím dalo odjet a nezačlo to třeba nepředvídaně blokovat.
|
Šokuje mě bezohlednost kolemjedoucích řidičů ! Zpomalit a čumět, to pak umí každý. Ale zastavit a alespon se zajímat, tím myslím ty první projíždějící, to snad by měli. Do diskuze se nepřipojuji, protože je to zbytečné a každý svůj postoj zde vyjádřil. Každopádně přeji at´ to nikoho z vás nepotká.
|
to eiffel: co máš proti náklad´ákům  A co ty trička
|
Jen rychlá rada, jedu na dovču a nemám čas se v tom vrtat. Během jízdy se rozsvítí kontr. ABS, po vypnutí klíčku zhasne a rozsvítí se opět po delší době. Faktem je, že LZ slabě přibržd´uje, ale po chvíli O.K. Ručka také nepravidelně L/P, ale to již jsem kdysi rozhejbával a dlouho to nevydrželo ( snad jednu sezonu a to jí dle zkušeností opravdu používám ). Takže pokud je to jen čidlo, snad to vydrží a je-li to něco jiného, tak co?
|
to WP: 3-15 ? To ne, také jezdím. Od určitého roku a ne, že by si chtěl člověk natřásat peří před holkama, to zvládají mnohem mladší a lépe ( ikdyž zbytečně a časem na to příjdou ) je to jeden ze způsobů relaxace. Je to takový koloběh, trochu senilní, ale návrat do dětských let. No a pak skončíš u té tříkolky a ... Kéž by to bylo v nedohlednu. Ale dvě kola ( přední sundané ) a čtyři tašky bagáže se fakt vejdou. Koneckonců i lyže s posádkou, jen trochu nepohodlné a přezkáčů plný kufr
|
to Eiffel: chlape, máš tam meila. Budu pouze na mobu, ohledně těch triček
|
|