leitonn
|
Registered
|
Nespecifikováno |
neděle 13. února 2011 (UTC)
|
pondělí 18. listopadu 2013 22:46:34 (UTC)
|
11 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Dobrý den, ve stodole mi leží můj miláček, moje první auto, které jsem v 18ti dostal, a rád bych ho kompletně renovoval. Nejjednodušší varianta mi příjde koupit druhý kousek a poskládat z toho jedno auto :-) Proto bych se chtěl zeptat, zda-li nemá někdo na prodej Probáká 91 2.2 GT, nejlépe v červené barvě !!! a šedivý interiér :-) klidně nepojízdné, bez motoru. Foto mého probe - barvaDíky moc!
|
Dělá to otec tak se mu nemůžu dovolat jakej váleček. Každopádně to odvzdušnil, zkusim se mu dovolat, ale hlavně říkal, že tam asi chybí nějaká součástka mezi tim pedálem a válečkem (jsem laik, takže tomu nerozumim) :( auto už mi tejden stojí:/
|
Ty vole majký, v Litoměřicích my probáci jezdíme bez pásů tak kliiid :))
|
Pročítal jsem celý forum a setkal jsem se s hodně příspěvkama o zaseknutý spojce. Mne se na mym Ford Probe 91 GT 2.2 stalo totéž - nejdříve se zasekla a těžce se vracela a po nějakém čase se zasekla komplet na podlaze a už jsem musel bejt odvezenej na laně. Vyměnili jsme spojkovej váleček, gumičky, ale spojka furt nejde. Chci se zeptat, jestli někdo nemá rozkreslenou tu spojku? jedná se o to, že bez pedálu vše funguje, ale připojení pedálu spojka prostě opět nejde, takže musí být zádrhel někde mezi tyčkou a spojkovym válcem (chybí nějaký kus něčeho?), nevíme si jak dál rady. Děkuju za pomoc.
|
Kamarád měl stejný problém, nemohli ho sehnat vůbec nikde, už nevim jakej měl rozdělovač ale taky probe 2.0 97 rok výroby a nakonec mu tam nějaký chlápci z "autorizovanýho servisu :D" dali rozdělovač snad z felicie a nějak to vykoumali, že to funguje:))
|
Má někdo něco zachovalého na zadní nápravu? Ford Probe 91, 2.2GT :) díky moc
|
Pardon omlouvám se, jinak děkuju za radu. Nakonec jsem to našel a auto startuje, teď to odvést na hever (snad mi neupadne kolo), podívat se co tomu je a začít shánět díly.
Ještě jednou díky, hodně zdaru :)
|
Dobrý den,
včera jsem měl menší nehodu a od té doby mi nejde nastartovat auto. Jsem si téměř stoprocentně jist, že je to nárazovým čidlem, které uzavřelo přívod paliva. Chtěl jsem se ale zeptat, kde mam toto čidlo hledat. Na fóru jsem si přečetl, že by mělo být na levé straně v kufru vedle rezervy, tam jsme ho však nenašli.
Předem děkuji za odpověď, jedná se o Ford Probe 2.2GT 91 US verze.
|
Sháním zrcátko na Probéčko 2.2 GT v červený barvě, kdyby někdo měl na prodej, byl bych rád :))
|
Původně odesláno: sygy  No doufám, že mě nepotká to samý, ted mě přišlo platit celoroční povinný ručení, tak na rozsáhlejší opravu prostě není no... U koho si pojištenej, kolik platíš jestli se můžu zeptat?)) já na tu 2.2Gt 4800)
|
|