Zdravím, pokud by měl někdo tapecírunk dvěří i s ujištěním pro vypínáč na stahování oken, byl bych moc vděčný platím zlatem :-)
|
Měl jsem teď podobnej problém, nalil jsem do Probe 2.5L olej 5W30. Na tu 5W30 jsem najel 7000km pak to začalo, smrad po benzínu modrej dým a ukazatel tlaku oleje byl hodně nízko. Olej jsem vypustil nalil 10W60 a přidal aditivum na vyplnění nerovnosti v motoru a teď je vše cajk.. Takže to může být špatnej olej protože když smrdí po benzínu tak to je většinou smrad spáleného oleje.
|
Bádal jsem taky nad lambdama, ale co vyjde nejrozumněji, je koupit náhradu a předělat koncovky jinak nic a nebo palba.
|
Zvýšení výkonu spíš bych potřeboval snížení spotřeby zima je tady a je to jako bych živil Corvettu
|
Dávám teď Probe do kupy a čeká mě teď lak brzdy atd takže budu dávat dost peněz pryč a 3500 je teď pro mě dost tak bych si vzal aspoň ty stínítka pokud to bude za rozumnou cenu a v budoucnu bych si vzal i ten rozdělovač pokud ho ještě budeš mít.
|
Na chvíli jsem se fakt zamrazil ale dobrej fake :D
|
Zdravím měl bych zájem o stínítka a možná i rozdělovač jaky by byli ceny ??
|
Zdravím chci se zeptat potřebuji nutně sehnat ty gumy do předního stabilizátoru pokud mate nějaký kontakt a nebo možnost je objednat ozvěte se děkuju.
|