DragonDj
|
|
Registered
|
| Nespecifikováno |
|
neděle 27. února 2011 (UTC)
|
|
pondělí 18. dubna 2011 21:15:53 (UTC)
|
5 [0.01% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
|
1
(Zobrazit poděkování)
|
|
0
|
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
|
Probe s dialkovym centralom veru je a dokonca ma aj alarm, pusti sa ale iba ked mate zamknute auto a otvorene alebo pootvorene okna a niekto bez kluca alebo dialkoveho chce otvorit dvere, staci vytiahnut cudlik otvarania dveri a uz to jedeeee :D ;-) tiez som to ani netusil, az ked som to urobil o jedenastej vecer medzi barakmi a auto zacalo trubit na plne pecky a blikat :D samozrejme som to necakal a netusil ako to vypnut... mackal som dialkove a nic tak som chcel ze skusim nastartovat... nehrozi ked je pusteny alarm neda sa ani nastartovat :D ani neviem vlastne ako som to vypol ale to uz boli vsetci ludia v oknach a na balkonoch ze co sa deje :D Chcem poprosit kto ma tiez Probe s dialkovym centralom - kde najdem orig. riadiacu skrinku centralu s dialkovym????? vsetko funguje ale iba na kluc :( mam dve dialkove a ani na jedno nefunguje otvaranie (baterky su neni vybite na obidvoch svieti kntrolka) takze by som chcel kuknut tu jednotku centralu ale nechcem rozobrat zas pol auta kym ju najdem lebo nemam garaz :( Takze kto vie prosim pomozte kde je ta skrinka riadiaca od dialkoveho centralu? diiik
|
No tak predne pruziny s tlmicmi vymenene, vlastne uplne cely ten komplet z 2,5 litra a na moj uzas to kleslo asi cca o 10mm ak nie viac, cakal som skor ze sa to zdvihne o nejaky centimeter  zaujimave celkom a v tuhosti som necitil myslim vobec ziadny rozdiel ani pri zatackach,sice to bola iba taka kratka skusobna jazda ale zdalo sa mi to stejne. Celkom dobre sa to vymienalo lahucko az na jeden spodny srob tlmica ktory nesiel asi minimalne hodinu povolit, WDcko, metrova ocelova rura, mensie kladivo... vacsie kladivo... :D matka odsobovat sla ale nesiel vysunut z tej diery ziadno... nakoniec povolil po prehovarani vacsim kladivom a aj prezil v celku ;-) neskor pridam na dokoncenie nejake foto
|
Původně odesláno: white power  aby to už pak nebylo moc tvrdý protože téměř všechny pruziny který snížej světlou výšku jsou zároveň i tvrdší než origo a myslím že ti klidně může stát že pružiny -35mm který jsou určený na V6 u 2.0 budou nakonec třeba +10mm na předku a -30mm na zadku no to je veru na zamyslenie  , zohnal som celu prednu napravu z 2,5 skusim tam dat teda pruziny z 2,5 a dam vedet ako to dopadlo, ak to bude zle objednam tie sportove na 2,5 a uvidim, aspon to tu potom niekomu pomoze ak bude mat stejny problem ;-) pripadne ked sme u toho neviete nejaku stranku cz/sk kde by mali pruziny na 2,0?
|
Původně odesláno: Thullo  Jako White power - kdyz jsem dal pruziny z 2,5ky na 2,0 tak se auto zvedlo :o) takze v podstate ked dam o 3 - 3,5cm snizene pruziny co su na 2,5 liter tak to bude tak akurat len trochu tvrdsie, je mi jasne ze 2,5 ma tuhsie pruziny lebo tipujem ze ma aj vyssiu vahu ako 2,0
|
|
ahoj Probaci mam iba jednu jednoduchu otazku, akosi som to nikde na nete nenasiel :( ulomila sa mi seriova predna pruzina, iba maly kusok tak pol zavitu z vrchnej casti, tym padom pruzina nesedi v ulozeni a sucha o karoseriu, dlhsim casom by sa urcite predrala az dovnutra :D proste musim kupit nove a rovno vymenit vsetky 4 za znizene. Otazka znie takto: su pruziny na 2,0 a 2,5 stejne? Vsade totiz maju pruziny na 2,5 a ja mam zrovna 2,0 a na 2,0 som nasiel akurat tak H&R ktore su dost pridrahe, len pruziny cca 7000czk +- par korun... alebo na objednavku z anglicka :( nema niekto prosim Vas o tom nejaku info? aby som zbytocne neobjednal tie na 2,5 liter a nebudu mi pasovat do 2,0 diky moc
|
|