Petr N
|
Registered
|
Muž |
úterý 22. března 2011 (UTC)
|
úterý 6. listopadu 2018 19:02:27 (UTC)
|
31 [0.07% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Ahoj,ještě sháníš rozdělovač na probe 2.5 '97? Petr
|
Ahoj,mám jenom to jedno co nabízím,druhý do páru jsem nedokázal sehnat.Takže ti asi moc nepomůžu.Petr
|
Ahoj,originál rádio a CD už nemám,ale mohu k němu nabídnout orig. zesilovač(umístěný pod sedačkou spolujezdce),pak originál subwoofer a k němu originál zesilovač včetně držáků.Vše funkční,vše v super stavu a vše made in ford.Měl jsem 2.2 LX v modrém laku s modrým vnitřkem z Californie,to vše je z něj.Mohu sehnat originál novou elektrickou anténu na probe I(made in japan),a mám nové chromované logo PROBE na zadní část.Měj se a v případě zájmu dej vědět.Petr
|
Prodám na Probe 2.5 V6: novou vodní pumpu GMB(Made in Japan)včetně těsnění a šroubů.Cena:990kč nový rozvodový řemen GOOD YEAR Gatorback NASCAR 40214(Made in U.S.A.)Cena:490kč Fotky najdete v mé galerii.
|
Prodám: nové hlavní světlomety SYLVANIA H6545/H4666 na Probe II.Vyrobeno v U.S.A.Cena za pár:650kč nové chromované logo Probe na Probe I .Cena:149kč nové pryžové manžety na tyčky řízení MOOG K8835 na Probe II.Cena za pár:199kč Fotky s detaily nabízených dílů najdete v mé galerii.
|
Nabízím originální příručku průvodce vlastníka vozu Ford Probe 1996 a brožurku se záručníma informacema.Byly dodávány ke každému novému vozu v USA.Rozměry:183 x 102mm,modrý průvodce má 308str.,včetně tech.údajů,schemat,tabulek,objemy náplní kapalin,typy náplní,podrobné popisy ovl.prvků,závady apod.Tištěno v USA.Cena obou:250kč. Fotky v mé galerii.
|
Prodám nerezovou koncovku výfuku vhodnou k navaření.Průměr:75mm,délka:210mm,Cena:250kč Fotky koncovky v mé galerii
|
Prodám nové polyuretanové inserty na zadní silentblok motoru Probe 2.5 V6,v originál balení včetně lithiové vazelíny.Cena:700kč Fotky v mé galerii.
|
Prodám nový pár pryžových manžet na tyč řízení Beck Arnley USA na Probe 1993-97,včetně montážních pásků.V originál balení.Cena za pár:460kč. Fotky v mé galerii.
|
Původně odesláno: Tomio007  Beru :) Adresu bys měl mít ještě v SZ myslím :) Ahoj,adresu nemám,napiš mi jí.Petr
|
|