Takže pekný deň chlapi prajem každému. Aby som pokračoval tu kde sme skončili tak píšem čo sa vlastne stalo od tej doby čo auto nešlo. Reklamoval som rozdelovač od chlapa co ich robí v Bratislave totiž on mi ten rozdelovač posielal. Rozdelovač mal podla mna velkú vôlu pri hnacom hriadely tj od vačky sa prenášal točivý moment na rozdelovač a tá vec čo je tam prinitovaná asi 30 stupnov behala hore dole. Ale nevadí premeral môj rozdelovač že je bez chyby poslal ho späť, ja som ho namontoval na auto odvtedy bezproblémov štartovalo išlo (na aute som nič nerobil). Predvčerom po hodine jazdenia auto pocukávalo niekedy ale išlo. Včera ráno zasa len štartél točil a auto nechcelo chytiť. Dlho som sedel v aute a okno sa zaparilo tak som zapol ventilátor, rozmýšlal som a hovorím si ešte raz skúsim. Auto chytlo hneď na šupu (zo zapnutým ventilátorom na ofukovanie okien). Dnes ráno som išiel zasa k autu zasa len točil nechcel naskočiť tak si hovorím zapnem zase ventilátor zo srandy či to nebude tým (hovrím fakt zo srandy). No čuduj sa svetu auto chytlo na prvú šupu. No ja také veci nezvládam už nervovo

. Čo myslíte čím to môže byť? Inak mne dosť často zamrzáva čelné sklo, ale z vnútra neviete čím to môže byť?