martmike
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pátek 12. srpna 2011 (UTC)
|
neděle 11. listopadu 2012 19:04:17 (UTC)
|
15 [0.04% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
ahoj chlapci...mam jeste na prodej: predni blatniky (zluta barva) stahovacky pr.oken,ABS system,komplet chladici system i s vetrakama a exp.nadobkou,osetrene poloosy komplet s kynetickymi klouby,komplet rizeni i s cepy,prevodovku(je ok),vodni pumpu,brzdovou pumpu,motorky pr.svetel,a ruzny elektr.veci.mart martmike@centrum.cz 739182607
|
ahoj thullo,dost dlouho jsem se nemohl dostat na forum...promin,ty lampy jsou z roku 93-94 jak jsi mi poslal ty obrazky...leva je mirne napraskla dal bych sem foto ale nevim jak,kdyz tak mi napis na email martmike@centrum.cz foto poslu,na tom aute bohuzel ten gt stred nebyl mart
|
70 000kc?...bez kuze?...r.v.95?...ten clovek se musel nutne zblaznit  martmike
|
1000kc je dobra cena,ne?
|
celocerveny,co tady tak kazdy chce,rikate jim tady us verze,na tom aute byla spz do ctverce ja mam na svych autech oranzovy blinkry tady jsou cerveny,jak jsem tak vyrozumnel ze cteni techto stranek platis tu za takoveho jakehosi guru i poctem probecek i zkusenosti takze cenu necham na tobe...mam ten dojem ze tech svetel mam jeste jednu sadu ,pred peti lety moje zena odepsala moje medici do srotu a ta svetla taky jeste mam...  mart
|
 zbylo mi par dobrych veci....zadni lampy us verze,mnozstvi elektrickych soucastek,tlacitka z komplet kokpitu,ruuuuuzne chytre krabicky,komplet volant i s tyci rizeni s funkcnim eirbackem,cele rizeni(cepy jsou ok),cely abs system,brzdova pumpa(skoro nova).....a z motoru mam jeste servopumpu,vodni pumpu,komplet spojku(zanovni)prevodovku(synchrony a vse vevnitr bez hluku)starter,alternator(tocik 14.5voltu),kladky komplet(zanovni)pristrojova deska(vse funkcni) predni blatniky(bez koroze)zadni vrata komplet,predni kapota(bez koroze)predni a zadni naraznik(dobry stav,nebourane)no je toho dost.....ceny lidove,nehodlam zbohatnout...mam v podstate vse.mart  739182607 martmike@centrum.cz
|
ahoj,mam probe 2krat.2.5 a2.0 a obe jezdi v zime v lete,s 2.5 ma zena a ja mam sveho krasavce jen pro sebe....auto ma jezdit,slouzit,a nekdy vyvolavat zavist....a probe tohle vsechno dokaze.  mart
|
ahoj mam ta tesneni snad ity gumy,nedavno jsem je sundaval z dveri a plechy dal do srotu,mail martmike@centrum.cz nebo 739182607 jsem z decina
|
ahoj pratele,mam na prodej jeste neco dilu z motoru,....vodni pumpa.skoro nove rozvody i s remenem(najeto 5000km)cela spojka (lamela,pritlacak,lozisko,setrvacnik),osetreny starter,alternator,servocerpadlo.mnoho veci z interieru.zadni vrata i ze vzperama(obe funkcni)predni kapota,predni blatniky bez koroze.je skoda to nechat valet v garazi,je potreba aby tato auta jezdily co nejdele...jelikoz a protoze vime vsichni PROČ!!!!? martmike@cenrtum.cz 739182607.martin decin
|
Původně odesláno: DannyW  prosím tě, jaký lak má šíbr a je rovný a bez koroze? ahoj ja s tim mailem moc neumim tak uz jsem psal asi 3krat ta strecha byla cervena ted je zluta a je naprosto v poradku bez koroze a je rovna 739182607 mart
|
|