Alkaponka
|
Registered
|
Žena |
středa 17. srpna 2011 (UTC)
|
středa 16. července 2025 8:43:02 (UTC)
|
49 [0.12% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Zdravim, ja bych se tam rada taky po par letech ukazala, ale ted jeste nevim jak bude mit dovolenou drahy.
|
Hezke svatky uz vam prat asi nebudu. ;-) Ale popreji ten nejpohodovejsi vstup do noveho roku ať se vam dari vse na co sahnete.
|
Ahojky, mazlika sice uz nemam, ale letos bych se pokusila aspon na jeden den za vámi podivat. Termíny v cervenci vyhovuji vsechny. ;-)
|
Panove, letos nedorazim, nevyslo mi to s volnickem v praci. Hezky se tam bavte i za mne a doufam,ze pristi rok mi to zase vyjde. Pokud se nekdo budete toulat okolo Frydku, tak kazdeho rada uvidim. ;-)
|
Chte ci nechte, me to letos zrejme taky nevyjde. V praci celkem zmeny a netusim zda mi na sraz volno zustane, zatim to vypada, ze ne. Stejne bych vam panove jen kazila foto.
|
Původně odesláno: DannyW  aha no nic, ale potěší to, že ještě tahle auta nezmizela ze silnic ... já ještě minulý týden v pátek viděl v centru Ostravy kousek od hudebnin muzikant.cz u toho velkého červeného kostela zajíždět do dvora stříbrné P2 s modrýma pruhama, asi dvoulitr po faceliftu. Troubil sem, ale asi si nevšim, soustředil se, aby se trefil do průjezdu To stribrne s modryma pruhama jezdi casto po F-M.
|
Původně odesláno: Lou80  Ahoj, docela rád bych letos dorazil....loni mně zastavilo prasklé brzdové potrubí večer před odjezdem.... tak doufám, že letos to vyjde.
jenom dotaz - vzhledem k tomu, že mám hodně malou dcerku, tak bude tam mít ještě někdo děti? Ja mam petiletou, ale jezdim tam radeji bez ni.
|
Ja jsem taky pro. Pokud se neco zasadniho nezmeni ;-)
|
Tak i ja bych se pridala do diskuze, co se tyka terminu je mi to jedno... stejne tak i tak si budu muset na to vzit dovolenou. ;-) Hlavne aby se o nem vedelo dost dopredu. Tak me Thullo zarad k vetsine. Tak me napada, co tak zmenit misto uplne pobytu. Nekde bliz severni moravy? O:-)
|
:-)
|
Martin1979
|
Advanced Member
|
sobota 27. srpna 2011 (UTC)
|
126
|
Brno