Martin1979
|
Registered
|
Muž |
sobota 27. srpna 2011 (UTC)
|
pondělí 16. prosince 2013 21:40:03 (UTC)
|
126 [0.30% ze všech příspěvků / 0.02 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Protoze jsem koupil na nahradni dily GLX a na to cervene nechtel platit eko dan,tudis jsem vzal vin z nahradniho a dal jej do cerveneho vcetne prevareni na kastli.Nevim,mozna by sla udelat nejaka prestavba,tezko rict.Ja to ale riskovat uz nechci a proto obe auta prodavam.
|
|
Cau lidi,
Prodavam jedno P1 v turbu a druhé bez,mozno i na nahradní díly.To v turbine mam od roku 2004,perfektne jsem se o nej staral,ale bohuzel uz nesni na silnici,je vyvarene,servisovane,ladak sebrink,uplne NEW ALU kola Lantisy Black.Kdo chcete,ozvete se.M
|
Cau lidi,rozprodám P1 2.2 GL digitál.
|
Viděl jsem,že prodavas nejake veci,docela me zajimaji tesnici gumy kolem dveri L+P ,mas jeste?
|
Takze kdyz to vymontuji a zrenovuji,chybu neudelam a pujde to tam na 1000% namontovat :)
|
Tak diky za rady.Jeste posledni dotaz..Mam nahradni P1 ale bez turba,je zadni naprava shodna s P1 s turbinou?Napadlo me shodit ji,zrenovovat,povymenovat vse potrebne a nakonec ji nasadit na svoje
|
Jak zjistit co vsechno je v haji? Ja bych byl pro vymenit naprosto vsechny silentbloky co tam jsou,ten odkaz na auto matejcek je super,ale je tam hodne variant,muzes mi vypsat so vsechno potrebuji a kolikrat? Dekuju za ochotu predem :)
|
Koukal jsem na tu napravu a rekl bych,ze je docela zbytecne komplikovana..
|
Neco mi vzadu porad boucha a ja za boha nemuzu prijit na to, CO! :)
|
|