Kaya
|
Registered
|
Muž |
pátek 7. října 2011 (UTC)
|
neděle 6. dubna 2014 14:51:36 (UTC)
|
15 [0.04% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
To já dorazim mám to kousek z Teplic
Ford PROBE 2,5 V6
|
Jedu na celej tejden,kvulivá aklimatizaci na sprint s celou family
Ford PROBE 2,5 V6
|
Čau lidi.Mě to také teklo na altík,tak jsem dal nové těsnění a teklo to znova.Pak jsem si všimnul že se mi ty šrouby co maj to těsnění zmáčknout opíraj o ty dystanční trubičky co vedou zkrz to těsnění.Tak jsem je na soustruhu zkrátil o šest desetin milimetru a je to cajk.
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj.Narazil jsem náhodou na tohle téma.Chci taky kus.A machr šňůra by nebyla mam jenom ford.Kaya
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj.Jsem taky ze severu.Ze Strak.To je mezi Teplicema a Bílinou.Ale jsem rozbitej.
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj. Došel a už je montlej.Dal bych tam už i převodovku ale musel jsem počkat až mi na ní zaschne barva na tom plechovym víku.Bylo trochu orezlé tak jsem mu musel dát povrchovou úpravu.Přece to tam nenacpu zkorodované.
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj. Tak to byl nakonec přítlačák,teda respektive ta talířová pružina v něm.Buď se unavila nebo vyhřála nebo praskla.Na první pohled není nic vidět,jen ty páčky co na ně tlačí ložisko jsou moc narovnaný.
Ford PROBE 2,5 V6
|
To jsem zkoušel hned jak jsem ji vyškubnul.Všecko cajk.Jen jak si teď prohlížim to ložisko,tak se mi zdá že se točí dost z těžka.Tak jsem objednal nový.
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj všichni. Tak jsem tu převodovku konečně vyškubnul a jsem z toho jelen.Přítlačák lamela i ložisko v pořádku.Podle všeho bych tipoval, že se ložisko zaseklo na tý vodící trubce co skrz ní vede hřídel do převodouky ve vysunuté poloze.Možná kulivá bordelu z lamely.Je toto možné?
Ford PROBE 2,5 V6
|
Ahoj. Přesně tuhle nádobku bych potřeboval sehnat.Protože jsem ji rozlousknul, když jsem to na náledí opřel o Toyotu stojící v protisměru.
Ford PROBE 2,5 V6
|
Marián
|
Member
|
úterý 22. května 2012 (UTC)
|
27
|
Světec
|