|
Probe I 2,2 GT 1992 Praskla mi tyčka stabilizátoru na zadku. Našel jsem ale dva typy. M 8 120 mm a M 10 105 mm. Nevíte kterou. Nechal jsem měnit zadní tlumiče a mechanik mi to oznámil. Nechce se mi to zvedat na dvakrát v tomto počasí. Když tak moc díky za radu
|
Tak díky. Vidim, že mám z čeho vybírat :-) Budu zkoušet co mi bude nejvíc vyhovovat. A gumám vlastně taky . Zdravím
|
Mám tato pneu na Probe I. Nemáte někdo radu na kolik ideálně foukat ? Dávám 2,3 předek a 2,0 zadek. Přijde mi to jako moc tvrdé . Cítím každou prasklinku na cestě. Vím že je to hodně zapřičiněno nizkým profilem, ale zkouším sbírat názory a zkušenosti ostatních. Díky
|
Původně odesláno: DN  Původně odesláno: no_namE303  Turbo je ok obe co mam jinak trmeny zitra chudak na dusicky zitra padne :( ale planuju dalsi ;)na jare. Když to klapne písni na mail danielnemec@fifejdy.cz(na ceně se určitě domluvíme a snad i na doručení- jsem z OV) DÍKY Moc děkuji "no_namE303" za třmeny. Perfektní komunikace a velká má spokojenost. Doporučuji využít nabídky ND. ""Probe live""
|
Původně odesláno: no_namE303  Trmeny v utery zatim sem vyndal motor a rozebral predek zbytek v utery a pak ho ceka kremikove nebe. jo jo áááááááámen
|
Původně odesláno: no_namE303  Turbo je ok obe co mam jinak trmeny zitra chudak na dusicky zitra padne :( ale planuju dalsi ;)na jare. Když to klapne písni na mail danielnemec@fifejdy.cz(na ceně se určitě domluvíme a snad i na doručení- jsem z OV) DÍKY
|
Původně odesláno: no_namE303  Jj fungujou mam mozna i sadu s gumickama a nove brzdove kotouce nepouzite v bedne o vikendu zacnu s demontazi takze ti dam info jo desticky nove jsou taky na zadni napravu kdyz by nekdo chtel. Kotouče i desky mám fungl nové. Jen funkční třmeny bych potřeboval. Předem díky
|
Bral bych oba zadní brzdové třmeny hlavně s funkčním mechanismem ruční brzdy. Pokud tedy jsou či pokud budou až nastane čas na rozebírání. Když tak písní. Díky
|
diky. pošetřím a uvidim :(
|