probedriver
|
|
Registered
|
| Muž |
|
středa 4. dubna 2012 (UTC)
|
|
sobota 21. prosince 2013 22:47:03 (UTC)
|
31 [0.07% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
|
3
(Zobrazit poděkování)
|
|
0
|
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Původně odesláno: white power  Původně odesláno: probedriver 
poviem ti takto - probe ma najazdene 120 000 mil takze by som chcel vybrus hlavy,ventilov pretesnit...trosku mozno zvysit vykon, sportove sanie...ja neviem povedzme na zaciatok mam 1000 € to je v prepocte cca 30 000 korun co sa za to da spravit?
hmm elektrony krasne akurat ze ja potrebujem 14 palcove :( alebo by sa mozno dala spravit vynimka?
Pokud seš alespoň trošku zručnej tak si "generálku motoru" zvládněš udělat i sám, GL je jednoduchej a nenáročnej motor, takže po 120 tis mil bych jen vyměnil pístní kroužky, zabrousil ventily a motor přetěsnil a bude bez problémů sloužit dalších 120tis. Z tohodle motorustejně nikdy žádnej závodník nebude, takže nějaký sání a pod. moc smysl nemá. ahoj, no o to by ani neslo to by som zmakol s otcovou pomocou len mne ide o cas...stale som v praci takze na toto by mi cas nevysiel :( jj viem ze to nebude nikdy zavodnik ale pre ten pocit ze to mam :D :D holt mlady chalan no :D
Ford Probe 2.2i GL, r.v. 1989, USA verzia, pôvodne automat prerobený na manuál, biela farba
|
Původně odesláno: Thullo  2 Probedriver: Kámo GENERÁLKU - tím myslíš co? Já nejsem přímo mechanik, takže věci co se týkají motoru atd, dávám k mechanikům. Lakýrnickou pak zase k lakýrníkům. Já sám si dělám jen ty drobné věci - no na Probe 2 třeba vyměním blatníky, nárazník, dveře atd. ale e bych dělal nějakou generálku - jako motor ven a rozborka + sborka - to já sám nedělám... ;o) Ovšem nemám problém s tím to zařídit... Takže mi upřesni co by jsi chtěl a já ti povím, co jde a co ne ;o) teda za peníze jde vše, že... ;o) A jinak, za 1.500,- mám i takováto kola ;o) (ale v lepším stavu, než jsou na fotce) 15ky Probe 16v poviem ti takto - probe ma najazdene 120 000 mil takze by som chcel vybrus hlavy,ventilov pretesnit...trosku mozno zvysit vykon, sportove sanie...ja neviem povedzme na zaciatok mam 1000 € to je v prepocte cca 30 000 korun co sa za to da spravit? hmm elektrony krasne akurat ze ja potrebujem 14 palcove :( alebo by sa mozno dala spravit vynimka?
Ford Probe 2.2i GL, r.v. 1989, USA verzia, pôvodne automat prerobený na manuál, biela farba
|
Původně odesláno: Thullo  2 Probedriver: A žádné z mých se ti nelíbí? :o) 16 GTnebo 17 BBSMám i 16 GT s gumama a stříbrné :o) ceny upravím jakožto pro člena Probe Clubu :o) líbí líbí :) akurát ma napadlo že to asi nebudu 14 palcové :(( so mal minule problém kvoli tomu s cajtami prudil do mňa asi 20 minút kým som ho presvedčíl stalo ma to 20 € som ho ukecal...chcel mi vziať papiere kvoli takej somarine že som mal obuté 195/85 miesto 195/70 to THULLO - som práve pozeral aj tvoju stránku že sa zaoberáš probesami...jedna otázka - keby som ti zaplatil vedel by si mi spraviť generálku na mojom probe gen.1?ja na to nemám čas auto by som dopravil k tebe ak by sa dalo...daj vedieť prosím. dík za odpoveď.
|
Původně odesláno: Thullo  Takto ANO, opačně NE. Probe 2 má středovou díru 67,1 a jednička myslím 57 nebo tak nějak... tak to je super ja mam probe 1 a som nasiel pekne elektrony co sa mi pacia tak si ich zajtra idem objednat :P vlozil by som obrazok ale neviem ako som na to dreveny :D poradi niekto ako na to? :D
|
Zdravím probari, mám jednu otázku - vedel by som dať elektróny z PROBE gen. 2 na PROBE gen. 1?vďaka za odpoveď
|
Původně odesláno: trpaslik  Ahoj,jistě i se zkoušečkou.Jenže nevím co a hlavně kde hledat.Kudy vedou ty podělaný dráty a kam. ahoj, teraz som nepochopil ako to myslis - nevies kde mas hladat poistky?tie su na vodicovej strane musis si lahnut pod palubnu dosku a na lavej strane uvidis ciernu krytku.
|
Původně odesláno: trpaslik  Ahoj,nemá někdo schema?Nedaří se mi to najít,hlavně nevím kde hledat.Žárovky v pohodě.Kostra taky,ale neteče mi tam proud  Děkuju za pomoc. schema nemam tak ma napada skusil si poistky pozriet?
|
Původně odesláno: trpaslik  Zdravim všechny.Kdepak najdu servisní zásuvku na P1.Prošel jsem celé forum a snad jsem našel co potřebuju.Seřízení snímače polohy škrtící klapky.Předem děkuju no skús túto stránku www.performanceprobe.com...ostics/est.php?app=9420m no a servisná zásuvka ak myslíš tú zásuvku kam sa dáva konektor na pripojenie tak to máš v motorovom priestore na ľavej strane vlastne nad ľavým tlmičom...tam si vyblikáš chyby a pôjdeš podľa tých kódov ktoré sú uvedené na tej stránke :)
|
[quote=DannyW;38022]Přesně tohle sem měl i já a jak psal WP, ten otvor byl úplně ucpanej, jen milimetrová dírka, až sem se divil, jak má být velká  Pak už to bylo v pohodě. hmm no tak podľa tvojich fotiek mam pocit že ja tam budem mať polmilimetrový otvor :D potom hodím fotky nech sa zasmejeme :D
|
tak ďakujem za rady a ospravedlňujem sa že tak neskoro ale nemal som prístup na net...ešte mám jednu otázku - da sa na moje probe nejako prirobiť ABS? ak áno prosím nejaký návod :D ďakujeem :)
|
|