Lenny_GM
|
Registered
|
Muž |
sobota 13. října 2012 (UTC)
|
úterý 13. dubna 2021 22:07:39 (UTC)
|
27 [0.06% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Problem vyresen. Vymenil jsem centralni jednotku abs pod volantem za druhou a vse zatim funguje jak ma.
|
Prosim te jak jsi to vyresil? V cem byl problem? Resim to same. Diky
|
Nasel jsem na perfomanceprobe tady nejake info, ale jako moc mi to nic nerika. Nejsem moc znaly elektroniky.
The air bag diagnostic monitor requires power at pins 1 and 6 in order to energize the air bag warning indicator circuit. If the air bag warning indicator circuit is open or the air bag diagnostic monitor does not have ignition voltage at pins 1 and 6, the air bag warning indicator will not illuminate.
|
To jsem si myslel. No ale co ta kontrolka Airbagu nevis nahodou? Kdyz vyndas zarovku zacne to udajne pipat jinde a jinak jakoze pojistka kdyby nejaka kontrolka odesla aby clovek vedel ze neco neni v poradku. Alespon to jsem tak ruzne vycetl. Ale mi nepipa nic a ani kontrolka pri startu se nerozne.
|
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Když otočím klíčkem do polohy rozsvícení kontrolek ozve se pípání myslím, že 5x (jedná se o stejný zvuk jako při otevřených dveřích a rozsvícených světlech) načeš to přestane. Dělalo to vždycky co Probečko mám a považoval jsem to za normální, ale teď to najednou přestalo a zároveň v ten den se mi přestala při startu rozsvěcovat kontrolka Airbagu. Zajímalo by mě s čím tento zvuk souvisí. Jestli s pásy nebo airbagy a odkud se to line a popř kde hledat problém. Vyčetl jsem, že když odejde např. žárovka na přistrojovce měl by se ozvat jiný nepřijemný zvuk, který signalizuje problem. Mi se neozývá nic, pouze se nerozsvěcuje kontrolka airbagu.
|
Pojistku jsem vyndal. Tez jdem mel strach no. Jinak mohlo by to byt tou ridici jednotkou pod volantem? Stribrna krabicka vedle modre krabicky.
|
Tak jsem vysledoval novy syndrom, a to , ze se to deje vzdycky kdyz nesviti kontrolka ABS. Coz byva nekdy kratce po startu at uz studdenem nebo teplem jak kdy. Ale brzo na to se zas rozsviti a uz nezhasina. Je to k necemu? Znamy mechanik rikal, ze by mohlo nektere upalene cidlo abs nekde hazet kostru.
|
No abs mi bud sviti nebo nesviti. Nehladi to zadny konkretni kod. Podle seznamu chybovych hasek stale svitici kontrolka znaci tu ridici jednotku abs co je pod volantem. Tu bych mohl zkusit prehodit za jinou.
|
Zdravím zdejší, včera se mi stala nepříjemná věc. Si tak Probuju po Rudné a jak jsem dojížděl na světla a přibržďoval, tak mi začalo brnět v brzdovém pedálu a nebrzdilo to. Už párkrát se mi to brnění objevilo, ale vždycky stačilo pustit pedal a znovu šlápnout a bylo to pryč ale včera lidi sem se celkem zapotil. Dobrzdil jsem na ručku a navíc jsem jel už celkem pomalu tak se nic nestalo a od té doby už to neudělalo. Ale nevím čím by to mohlo být, jestli tam je nějaká elektronika na pedalu nebo jak to funguje. Nicméně jsem z toho krapet nervozní abych pravdu řekl. Díky za rady.
|
Tak ja jsem se rozhodl vyzkouset NK. Docetl jsem se, ze je to znacka pouzivana jako serie u mondea nebo golfu. Nevim, nicmene mam najeto cca 1000km. Brzdy jsou zatim paradni, predtim jsem mel starsi lehce jete ATE protoze jsem si blbec rekl ze mozna usetrim nejakou tu korunu. No v porovnani s tim to brzdi uplne nadherne. Predtim jsem mel pocit, ze snad vystoupim a zabrzdim lip nohama. Fakt jsem prozatim spokojeny. Zrepasoval jsem jeste i zadni trmeny a packy rucni brzdy. Na stk zmerena plnohodnotna ucinnost a mam z toho dobry pocit😊
|
Kiwi
|
Member
|
středa 27. června 2012 (UTC)
|
65
|
|
Thullo
|