Pany
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pondělí 5. listopadu 2012 (UTC)
|
úterý 5. prosince 2017 23:08:45 (UTC)
|
110 [0.26% ze všech příspěvků / 0.02 příspěvků na den] |
6
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Jinak mam v dobrym stavu kdybys měl zajem...
Ford Probe 2.0
|
Bude. Teď sem přehazoval z mazdy komplet i se silentblokama a sedělo to dobře. ;-)
Ford Probe 2.0
|
Jinak po resetu ř.j. problem přetrvává. Nemá to na nic vliv. Procetl jsem uz spoustu for, a na par jsem oběvil stejny problem, ale nikde uz jsem se nedocetl jak to dopadlo, a kde byla připadná chyba. :-/
Ford Probe 2.0
|
Nn, dával jsem všechno puvodní, lištu se vstřikama i čidla, měnil se jen holej motor. Už mě to taky napadlo že by tam bylo moc paliva a malo vzduchu, ale jak na to prijít. :-/ Jen pro legraci se zeptam na jednu postoupnost: palivove cerpadlo, palivovy filtr, lišta se vstřikama, regulator tlaku paliva a z5do nadrže. Je to tak? Jinak nevim jak přijít na zavadu ktere čidlo by mohlo byt špatné. :-/
Ford Probe 2.0
|
Ještě mě napadlo jestli to není špatnej ten rozdělovač, že by blbě zapaloval, protože ten kouř trochu smrdí po benzinu. :-/ V servisu mě hned posilají na vyměnu pistnich kroužku, jinde zase hned na vybrus, ale ja vim že to Pístama není když to dělá už třetí motor. :-@
Ford Probe 2.0
|
white power, olej ve vyfuku to nemuze delat, pc tohle delá jen za studena. Kour se valí z výfuku po par vteřinách. To nejsou ani svody zahřáté víš? Za tepla z vyfuku nejde vubec nic. ;-) Napadl mě ten olej, pak špatné dávkování paliva, ale to bych řekl že by bylo něco vidět na ř.j. ne? :-o Dnes natočím video jak to kouří, a uvidíš. Casem to bude jako ta dymovnice co je na videu.
Ford Probe 2.0
|
Zdravím vás pánové. Moc prosím o radu. Koupil jsem a vyměnil motor. Ten starý za studena kouřil nepředstavitelně. Viz video: https://m.youtube.com/watch?v=R0f2ULlHCs0
Tenhle od Thulla začíná pomale dělat to samé. Ze začátku bylo vše v pořádku, ale teď jsem s nim najel cca 20km, a začíná ze studena kouřit. Už nevím co s ním. Napadají mě už jen blbosti. Moje otázka ktera mi teď nejvíc vrtá hlavou: Muže to ničit olej 15W-40?! Co ma ještě vliv na to aby to takhle kouřilo? Ř.j. je čistá, bez závad. Diky moc
Ford Probe 2.0
|
super, děkuji. ;-)
Ford Probe 2.0
|
Zdravím pánové, nejspíš budu muset nechat zrepasovat rozdělovač (čekám na vyjádření mechanika). Chtěl bych slyšet váš názor jestli je lepší rozdělovač nechat zrepasovat, nebo koupit nový. Popř, má někdo zkušenosti s repasí a u jaké firmy? Diky
Ford Probe 2.0
|
Zdravím vás pánové. Na převodovce mám dvě stejná čidla. Četl jsem někde že je jedno na spínání couvacích světel při zařazení zpázečky, a to druhé kvuli neutrálu. V práci sme to rozebírali, a pry bych neměl při zařazené rychlosti nastartovat. Ale já jsem i při zařazené rychlosti (a zmáčklou spojkou) normálně nastartoval. Je to normální nebo je vadné čidlo? Děkuji.
Ford Probe 2.0
|
|