Původně odesláno: DaLonelyWolf_V6 
Původně odesláno: jdlesk1 
Hele já vyměnil ty svíčky a teĎ mi to startuje dá se říct dobře a to škubání za studena neni vůbec (při jízdě) na míště trošku a za tepla už to taky vypadá že to zmizí už je to fakt málokdy... ale nemůžu říct že to bylo svíčkama protože když jsem je vyměnil tak mi to škubalo nějak to odeznělo samo ale je možné že se to vrátí sám si to nedokážu vysvětlit čim to je / bylo. Pokud už se to neobjeví tak budu jendině rád ;) ale podle mě nějaká hrudka v tom filtru jinak fakt nevim. Uvidíš po výměně napiš mi rozdělovač to podle mě nebude ..... alespoň né v mém případě si myslím. Každopádně sem pak napiš jak jsi dopadl.
Takže po výmene filtra som skúsil dať klúč do polohy pred štartovaním a z hadice mi nič netieklo (asi bude mrtve čerpadlo). Filter bol čistý. Potom som ho dal naspať, auto štartlo asi po 5 sekundách štartovania, akonáhle som prudko pridával plyn pri otáčkach 2000 do 3000 tak auto strašne vybrovalo a strielalo do výfuku. Keď som vyšiel z garáža s autom som sa dostal asi 100 metrov. Auto cukalo, strielalo vkuse. Striela aj keď je studené a aj keď sa zohreje motor. Prosím vás ja už nemám vôbec chuť, už pol roka sa serem stým autom. S mojim rozdelovačom čo som ho mal tak auto len ťažko štartovalo ale išlo pekne bez šklbnutia.S novým rozdelovačom išlo prvý den pekne nechal som motor zohriať potom som išiel na kolo išlo super. Na druhý den už to všetko začalo. Čo myslíte je to rozdelovačom?
Ked pomaly pridávam plyn auto cuká ale nestriela, ked prudko tak striela a cuka a trhá. Keď je auto v zábere všetko je ovela horšie.
Stejný problém jsem řešila před dvěma měsíci.

Problém byl v benzínové pumpě. Je sice pravda že jakmile odejde úplně tak už nenastartujete. Ovšem Ta pumpa nemusí odejít ze dne na den. Jezdila jsem s tím problémem delší dobu, nikoho nenapadlo že to bude zrovna ta pumpa při skákání a problém s nastartováním. Cca půl roku s tím byl problém, dokud jsem jednoho krásného dne nezůstala stát v jedné malé vesničce a nemuseli mě odtáhnout. Popis přesně seděl auto poskakuje, šílený zvuk jako od výfuku klepání (to už mi mlátila ta pumpa), auto vůbec nejelo. Pak už jsem vůbec nenastartovala. Pokud je možnost tak doporučuji sehnat funkční pumpu a zkusit ji vyměnit. Je pravda že jsme měnili z jiného probe a odešla mi za další týden taky. Teď v pořadí už třetí mi opět vypověděla službu, kde do ní šla sice elektrika ale nenatáhla benzín. Což mě už donutilo tedy zakoupit za vyšší částku novou pumpu a nedávat použitou s mojí smůlou. Takže moje zkušenost: Pumpa může být pouze načatá, a zlobí (jen otázka času, kdy zdechne úplně a pak teprve nenastartujete-může být otázka měsíc, dva?).