Thomyeah

| 

| 

Registered

| 

| Muž | 

| 
									pondělí 1. dubna 2013 (UTC)
								 | 

| 

pondělí 28. dubna 2014 12:13:55 (UTC)

| 

13 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] | 

| 
									1
                                    (Zobrazit poděkování)
								 | 

| 
									0
								 | 

| 
									0
								 | 

Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele

Zdravím mám na prodej pár položek, jedná se o .... 1) Kola ford probe GT(16") stříklé černým komaxitem (sada letních 4-5mm pneu 205/55 + zimní 205/55 r16 kupovaná na podzim 2013) 2) Originální volant (bez tlačítek) v top stavu ! 3) Rozdělovač + kabely ke svíčkám na 2litr (top stav, nedávno kupovaný ... najeto max 5tis. km) 4) Zadní křídlo original probe s 3brzdovým světlem (červené) Vše za lidové ceny :) Zájemci pište na mail:  thom.com@seznam.cz         nebo telefon: +420 731 851 092
											 Ford Probe 2.0l 85kW, 94 ...   
										 | 

Stále platí + měněno pár věcí ;)  http://auto.bazos.cz/inz...9765/Probe-II-20-16v.php
										 | 

A  nasi fotku sem neda sasek :P :D joo v zime budou zase srandy, snad do te doby bude aspon moje probe pojizdne :D 
										 | 

Poslední dobou vidim často tmavě modré dvojkové probe, bez úprav s origo křídlem kolem Litvínova - Mostu ... přiznejte se :D kdo to je ! nebo že by další nový probař na severu ? :)
										 | 

http://auto.bazos.cz/inz...ord-Probe-II-20-16v.php - pro clubaře 25000 ...
										 | 

Od té doby co se vyměnila ta pojistka to jede bez problémů ... 
										 | 

Dneska to asi pořádně projedu abych zjistil jestli to bylo vážně tím ... :) dám vědět  2Zelená_zeme: Nevozím, ale asi začnu :D
										 | 

Vidíš to, já byl tak štastnej že to nastartovalo a jelo v pohodě že mě tato varianta ani zdaleka nenapadla :D :) Já jen doufám že to bylo vážne tím :(
										 | 

Takže, dneska sem to projel a jel sem za Jardou(JDlesk) projel sem asi cca. 10km ... koukli sme na svíčky, postříkal sem sprejem na kontakty kontakty a vše vypadalo že šlape jak má ... nechali sme to cca. 5minut na volnoběh a z ničeho nic začli vcelku pomalinku klesat otáčky do té doby dokaď to nechcíplo ... poté už nešlo nastartovat ... lítali sme kolem toho co to může být ale furt nic, asi půl hodiny ... Koukali sme se na net jak se vyblikává chyba na palubovce potom sme zjistili že u mě to nejde že tam nemám jeden piník podle návodu ... tak Jarda měl geniální nápad zkusit všechny možnosti :D odpálili sme pojistku na kontrolky na budíkách, potom Jarda dostal infarkt když naklemoval troubení přímo u hlavy ... každopádně byla i sranda, když sme vyměnovali 15A pojistku(Turn) kvůli tomu jak se při klemování odpálila tak sme narazili na "funkční" avšak totálně zdeformovanou pojistku na ENGINE, mám tam trošku amatérsky(ne odemě) udělaný ukostření přímo na tu pojistku(jestli se dotknul ten kabel obou nožiček, nebo netuším ... vyměnili sme pojistku a auto nastartovalo ... pak sme to projeli (s Jardou vepředu ve svém probátku a lanem připravenym) ale nastesti nebylo treba ... :D zde jsou fotky, rád bych slysel vase nazory zda je to mozne aby to bylo tou ZDEFORMOVANOU pojistkou na ENGINE. http://imageshack.us/g/829/p99b.jpg/
										 | 

Ahoj, prosím vás. Od soboty mi probátko zlobí, jel sem nakoupit, vše bylo v pořádku, poté co sem nasednul do auta a nastartoval jsem tak to divně skákalo otáčky cca. do 2k, ale na plyn to nereagovalo, potom sem to vypnul a zkusil ještě 2x a stále ta stejná závada. otevřel sem kapotu zkoušel kabely vše bylo tam kde mělo a správně zasunuté. Zavolal sem přítelkyni at pro me prijede ze mi to nejde nastartovat, prijela a chtel sem ji ukazat co to dela ... a bum, nastartovalo to jakoby nic ! nez sem dojel domu tak tesne pred barakem, pote co sem se rozjizdil ze STOPky, jednicku sem dal rozjel sem se chtel sem dat dvojku ale chciplo to, nastesti sem to zaparkoval a zkousel nastartovat a zase to stejny jak u obchodu, neslo to ... volal sem Jardovi (JDlesk 2,5  V6, ze stejneho mesta) a rikal ze se prijede do hodky nato juknout, prijel otevrel kapotu, jen vyndal kabely od svicek a zase je tam dal... nastartoval sem jakoby se nic nedelo, vytocit to slo krasne jak sem chtel(jak omezovac chtel) a vse bylo v pohode, od te doby mam strach nekam jet :D nestalo se nekomu neco podobneho ??? Rozdelovac byl menen(nicmene muze byt zase v cudu) immobilizer by to snad nedovolil ani nastartovat(aspon myslim) jinak vazne nevim co by stim mohlo byt ... pri jizde se auto chova normalne bez ztraty otacek.         
										 | 

|