Nemo
|
Registered
|
Muž |
neděle 14. července 2013 (UTC)
|
pondělí 17. října 2022 15:00:50 (UTC)
|
30 [0.07% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
15
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Zdravim vas, Ačkoliv nerad z důvodu určitých změn v mém životě a možnosti odcestování mimo ČR na delši dobu nese to sebou i to že probe musi jít k někomu jinému.. takže je to rok 96 V6 , vínová metalíza, kožený interiér, na origo alu 16 (pneu tak na tento rok 225/50), auto je cca 2 měsíce po výměně motoru, takže kompletně nové náplně, vodní pumpa atd...Celkově je v dobrém stavu, bez jakýchkoliv úprav..k vozu přidám zimní alu 15 orig. rozměr pneu 195/65 je to napsane v TP, a pokud by byl zájem je k autu ještě jeden motor, a jedno celé auto na ND, a spousta dalších dílů....TK do Prosince 2015, eko dan zaplacená.. Cena od které bych začínal jednat je cca : 45 000 kč Ale záleží na vašich nabídkách a také na rychlosti, jelikož mam čas cca do konce června.. Tel : 728259892 email: Winter.l@seznam.cz tady je foto ještě pořizované Thullem loni na jaře, jsou tam zřetelně vidět veškeré opravy než bylo auto prodáno mě, jinak další foto bych odeslal popřípadě konkrétnimu zájemci..Díky s pozdravem Nemo http://thullo.rajce.idne..._-_1996_Vinered_Chrudim/
|
Zdravím všechny, Není tu někdo kdo touží po kůži do PROBE? me je sympatičtější látka, proto se hodlám svých sedadel zbavit nejlépe výměnou s nějakou rozumnou domluvou  popřípadě i takové ty čalouněné ovály co jsou na dveřích at je to kompletní  Konkrétní nabídky mi pošlete do zpráv nebo na tel: 728259892 foto pošlu na požádání konkrétnímu zajemci, nejsou nijak poničené, rozdrbané, otrhané , flekaté atd.. Díky Nemo
|
to lishaack : Ano přesně to je on ;-)
|
http://thullo.rajce.idne...b/#680_-_18.07.2008.jpg nechi být drzý ale v Thullove fotogalerii jsem nasel foto prevodovky kde je videt ono čidlo po následném odmontování dolévací dírka :-D hend vedle toho velkého držáku na silenblok nebo spis uchytu k silenbloku ;-)
|
Je to tak :-) ja to mam taky ovšem ne přehozené ale 3 leve a jedno pravé :-D už sem dve sady kol poslal stim ze si stejne koupikm nejake jinači ale nejak me přechází chut, protoze se mi ty origose fakt libej ale koukal jsem na spoustu fotek probatek a je to skoro celkem pravidlo ze je to kolo nejake otocene :-) kdyby nekdo mel navic jedno pro me se hodící beru ;-) jinak to probe je fakt pekne, tak se mi nabízí otázka proc uz podruhe naprodej a žadný nový člen...
|
Odpovězeno do zpráv :-)
|
Čauves, myslim že se to dela přes náhon tachometru, nebo aspon ja to tak delal ;-) když si sundáš filterbox s váhou vzduchu a pujdes po kabelu ktery vede zvršku k prevodovce tak se dostanes až k tomu náhonu,odpojíš si konektor vedle je tam jen jeden šroubek který vyšroubujes a vyklavými pohyby :-D dostanes ten náhon ven (takovej nesmysl s konektorem a na konci kroutící se ozubené kolečko) pak stačí mít trychtýř s hadicí ( ja dal domamont :-) ) nasunes do otvoru po náhonu a liješ :-) zboku na prevodovce je kontrolní šroub stejný jako výpušták ten poznáš je jen z boku trošku v náklonu, až kapne je plná :-) .. já jsem najel cca 20 km aby to bylo ohřáte a myslim tim že pak i lepe vyprázdnené, akorad jak jsem lezl pod auto tak jsem ho mel zvednute na bok tudíž jsem nalil cca 3 litry a z kontrolního sroubu ani kapka pak mi to doslo a auto sem spustil dolu a ty cca 3 decky nechal vytéct..zašroubovat vypušták, kontrolní sroub nejakým zbůsobem tam dát zpatky ten náhon, u me se mu moc nechtelo ale pak se dal :-) zapojit konektor, filter box zpatky a valíš :-) ja jsem to dal cca 40 minut abylo hotovo...Doufam že jsem tio nejak pomohl a popsal tu výmenu. s Pozdravem Nemo
|
To White power: ještě jsem ted koukal na ty foto a na magnatecu 10W40 bylo take napsane Part Synthetic, tak sem nakej zmatenej z toho :-D
|
jj díky taky jsem koukal že je to polo, tak ja ho zkusim  a koupim dva filtry radši, no a popřípadě za 14 dní založím téma s názvem (černý kouř z výfuku)
|
To white power: Tak to bych to asi neměl radši riskovat motor jde pekne tudiž GO pro me ted nema žádný vyznam :-) a čistě náhodou jiný olej od castrolu např GTX 10w40 je mín žiravý nebo co castrol to žiravina?? diky Nemo
|
|