Blondak00
|
Registered
|
Nespecifikováno |
úterý 30. července 2013 (UTC)
|
sobota 7. března 2020 14:56:01 (UTC)
|
10 [0.02% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
2
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Ahoj sháním podtlakový hrnec na brzdy na Probe 2.0. Neví někdo o něčem? Díky
|
Ahoj,kde se prosím vypouští chladící systém,když ho chci komplet vypustit u Probe 2.0? Díky
|
Dobrý,já myslel normálně ofuky předního skla.Jestli tam někdo nezkoušel dávat nějaký filtry,aby nešel prach dovnitř.
|
Ahoj,dělal jste už někdo výměnu kabinovýho/pilovýho fitru? Ocenil bych radu. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky
|
Zdravím,nemá tu někdo na prodej chladič na Probe II 2.0 16V. Nebo nevíte jestli se dá s něčím zaměnit? Nový vyjde na 8,5 litru.To je raketa. Díky. Ještě by mě zajímalo,jestli máte někdo zkušenosti s rozebíráním palubky.
|
Jo dobrý tip,zítra to zkusím omrknout.Díky.
|
Jasně přídavný svítěj s mrkačkama a jako světelná houkačka,na to jsem taky přišel.To jsou krajní světla,ale jsou tam i vnitřní a ty netuším jak zapnout.Na tlačítko zadní mlhovky nereagujou.A občas když jedu,tak zjistím,že se prostě rozsvítili a svítěj,ale zase nevím jak to zhasnout.No prostě bordel.
|
Ahoj může mi někdo poradit,kde se zapínají přední mlhovky 2.0 16v?Asi jsem tupej,ale já to prostě nenašel.Díky.
|
Ahoj jsem tu novej,měl jsem Probe 2.2 GT v automatu a tu káru jsem prostě miloval,časem jsem se jí musel vzdát,ale teď se naskytla šance na dvojku.Takže jsem si pořídil Probíčko 2.0 z 95.Mám ho dva týdny a jsem šťastnej jak malý dítě v cukrárně.Objednal jsem si od Kiwiho pář věciček a už se těším až to nainstaluju a půjdu ho zase protáhnout .Vypadá to,že jak k probátku někdo čuchne,tak už se toho nezbaví.
|
Taky bych přijel,jestli můžu.Vyspat se můžu v autě,probíčko je dost prostorný.Toho 17.by vyhovovalo.
|
|