kucik
|
Registered
|
Nespecifikováno |
středa 25. září 2013 (UTC)
|
pondělí 11. ledna 2016 21:43:19 (UTC)
|
17 [0.04% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Chlapi, umí někdo sehnat nebo aspoň kde sehnat koni patrony s těmihle čísly 8610-1305(front), 8610-1306(rear)? Jedná se o tuhostně stavitelné patrony pro mazdu 626 a ford probe 1993-1997. Případně lze sehnat jiné stavitelné tlumiče za rozumné peníze, nebo nepasují rozměrově patrony z něčeho jiného? Díky za pomoc
|
Řešil někdo nastavitelné horní uložení na PI? Žádná firma ho asi nevyrábí, tak jestli lze z jiného auta nebo jestli někdo třeba vyráběl sám?
|
Koupím horní uložení tlumičů na PI - přední i zadní. Klidně může být starší, nebo jestli někdo umí sehnat nové za dobrou cenu. Díky
|
Chlapi mám dilema s montáží tlumičů respektive s uložením na 626 GD (PI). Jak tam patří? Dle manuálu na něm má být značka (takový gumový výstupek), která má směřovat ven z auta, ok je tam, jenže je tam taky šipka, která směřuje k jednomu ze šroubů a tady je ten problém. Když jsou značky ven z auta, tak šipky na pravém a levém uložení nesměřují stejným (respektive opačným) směrem a uložení v hrnci není taky stejně. Podle čeho mám to uložení nastavit, abych měl stejně odklony atd.?  Díky http://honza-kucik.rajce...lozeni_tlumicu#uloen.jpg
|
Tak pánové abych to tady nějak ukončil. K dispozici jsem měl troje pružiny : originál 626 GD coupe 1987-91 (měly by být stejné jako PI), snížené -40 mm, origo PII V6 1997. Rozměry: origo 626 - 380mm ( průměr drátu 13mm), snížená 626 - 290 mm (průměr drátu 13mm), origo PII - 260mm (průměr drátu 14mm) http://honza-kucik.rajce...s.cz/pruziny#pruiny.jpg
Po změření mezery mezi blatníkem a kolem můžu říct, že pružiny z PII sníží auto o 2 cm oproti originálu. Zároveň tímto chci poděkovat Hellbornovi za ochotu a poslání pružiny na zkoušku. Díky
|
Takže opravdu má pružina z PII 260mm, moje pružina z 626 GD má 380 mm. To by znamenalo, že zaměnit pružiny není možné. Nechápu, že by byl mezi US verzí a EU verzí probeček rozdíl. V USA je to běžný setup, že použijí podvozek z 2. gen na 1., jen uložení je jiné. Má tady tedy někdo pružinu z PI? By mě zajímalo, jestli je rozdíl mezi 626 GD a PI.
|
Kurnik to je divné. Tady http://www.cardomain.com...569279/1989-ford-probe/ borec píše, že jsou kratší jen o 1 1/4".
|
Kdyby to bylo 360 tak ok, to by sedělo s tím, co jsem se tak nějak dočetl na zahraničních forech, že by to mělo být kolem 1".
|
Původně odesláno: Hellborn  260mm sem naměřil u originální přední pružiny z P2 Hele nespletl ses? Já totiž naměřil na mé cca 380 mm, sice mám pružiny už nějaký pátek vymontované, ale asi se furt neroztahuje, aby byl rozdíl 12cm. A když mi Thullo změřil pružinu na vymontovaném tlumiči tak měla cca 220mm a to by zas byl malý rozdíl, když by se pružina vymontovala. Kvůli 4cm by se nemusely ani používat stahováky na demontáž.
|
Fotka by byla super. Jestli je to od rovné plochy na konec závitu. Díky moc už se konečně někam pohnu, pak dám zpětné info pro P jedničkáře
|
|