Jafa
|
Registered
|
Nespecifikováno |
sobota 26. října 2013 (UTC)
|
pátek 26. září 2014 17:35:44 (UTC)
|
9 [0.02% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
2
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Ahoj chlapi, chtel sem se zeptat. K memu prekvapeni jsem se tu docetl, ze se probe nemuze potkat. To plati jen pro dva a pulky, neboi pro dvoulitry?
Ford Probe II 2.0 16v
|
Shanim ty z 93. omlouvam se, o tech novejsich jsem ani nevedel  ale asi bych se spokojil s obojim
Ford Probe II 2.0 16v
|
Zdravim lidi, mam takovou potavku, moc nedoufam ze poridim, ale za pokus nic nedam. Mam probe II dovoz z U.S.A. a bohuzel jsem ho zakoupil s vymenenymi zadnimi svetly za evropska a byvaly majitel uz puvodni lampy nema. Takze je ted schanim, kdyby nekdo mel takovy pod palcem, urcite by jsme se nejak domluvili  Dikes
Ford Probe II 2.0 16v
|
Jo, to jsem nasel a kdyz ho vyndam tak to vazne prestane, ale nejak se mi nedari sehnat novy, abych zkusil jestli neodeslo jen to rele
Ford Probe II 2.0 16v
|
Tak relatko klimy se mi vubec nedari nalezt, nemate nekdo, nebo nevite kudy na nej???
Ford Probe II 2.0 16v
|
Hele jestli jsi ho nechaval jako protiucet na zlicine, tak je to i mozny  mimochodem mas pravdu, tak to treba bude jen tim relatkem.. zkusim se po nem kouknout..
Ford Probe II 2.0 16v
|
Hele mám Probe II 2.0 16v 85kw dovoz z ameriky. A promin za blbou otazku, ale nejsem moc sikovnej mechanik :-D co z toho mam vypozorovat? jako jestli to dela i za studena, coz by vylucovalo tu saharua? a diky moc ze se se mnou trapis a snazis se poradit ;-) jeste dneska to zkusim
Ford Probe II 2.0 16v
|
Myslíš, že by to fakt nemohl byt ten kompresor? Ptz to nedělá, pokud nemam zapnutej ventilator a ten zvuk bych rekl ze odtamtud i vychazí. Treba ma ta spojka uz problem sepnout.
Ford Probe II 2.0 16v
|
Prosím o radu s řachtáním motoru. Vždy když sepne sahara tak se ozívá cvakaní jako když o něco dřou vrtulky větráku, nebo o sebe drhnou ozubená kola a jsem si jistej, že vetrák ty zvuky nedělá. Mám podezření na spojku klimakompresoru, tak se chci zeptat, jestli je to možné. Děkuju za slušný rady
Ford Probe II 2.0 16v
|
|