dany651
|
Registered
|
Muž |
čtvrtek 5. prosince 2013 (UTC)
|
středa 24. listopadu 2021 21:10:13 (UTC)
|
25 [0.06% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Kdy mi ukazes svou novou karu?..:)Když budeš v Praze a budeš mit chvili tak dej vedet..
|
Ja jsem z Prahy..Kdyby jsi šel kolem tak se zastav.Dame mini zraz probe..:)A pokecame,poradime..a tak..:)
|
Je to origo..A je nesehnatelna..Už jsem ji tady shanel a poradili mi dat si tam svařeci drat.:)
|
Dik..kouknu se na to..Ono to svitilo fajn,jenom jednou když jsem stal u auta s rosvicenymy světlami,tak na chvili zavrčel motorek v levym svetle.A svetlo šlo nahoru..Což mi připada divne že to delá samo od sebe..:)
|
1.Tak puvodne jsem se chtel zeptat kde je pylovej filtr,ale jak tu Thullo nekde psal že doted žadnej nenašel.Tak pak bych rad zistil jak se zbavim toho desneho smradku když zapnu topení...Jako 10 let starej kompost,listí,hlina,kombinovane s plisni...fakt se to neda dejchat.:)A desne se mi mlži okna,bez zapnutyho větraku neujedu ani metr...jedine kdybych mel hlavu ven z auta...Tak asi to bude jedno s druhym....naka komplikace..:)A když zapnu klimu,chlazeni tak jako kdyby nekdo otevrel starou lednici..tez se to neda dejchat..:)To asi bude potřebovat vyčistit klimu.. 2.Bych chtel vedet jak se nastavuje vyška přednich světel..Leve svíti nekam vzhuru do kozmu..tak bych ho rad vrátil k zemi...Nezavisle na pravem svetle..Dík za odpověd a rady..
|
Tak škoda že to čtu až ted.Bydlim na zahradaku v Praze a mam v garazi par baterii i cokoliv jineho...Tak kdyby neco nekdo poblíž potřeboval....:)
|
Dnes jsem přišel k autu,odemknul jako vždycky a neco mi nesedelo.Sednul jsem a nedotahnul jsem na pedaly,volant byl daleko.Prišlo mi to divny že mam sedačku jinak jako obvykle..Pak jsem si všimnul doklady od auta a reflexni vestu uloženou ve dveřich spolujezdce...Vždycky to mám uloženy v schrance před spolujezdecem...ted to bylo jinde.Skontroloval jsem cely auto..nic nechybi...Volant neni zamčen.Nejde mi to do hlavy..Nekdo jsi odemknul auto..nastavil jsi sedacku,odemknul volant..prečetl si doklady,pekne ich uložil...A pak odešel a za sebou zamkl auto..Nevim,jestli se pokusil nastartovat..Mám odpojovač palivoveho čerpadla,tak auto nejde nastartovat..Každopadne se ted bojim,jestli rano vstanu a parkovaci misto zustane prazdny..:(Nechapu jak se mi nekdo dostane do auta bez poškozeni..odemkne,zamkne,posedi si..:)
|
No vážne si tam nechci strčit metrovej svářeci drat
|
Jo vytahovaci antenu jsem myslel..:)
|
Ahoj..Má nekdo na prodej origo antenu na PII?Ve funkčnim stavu..Nejak se mi ji pri vytahovani podařilo rozebrat..:)Dík.
|
|