Ludas
|
Registered
|
Muž |
pondělí 20. ledna 2014 (UTC)
|
neděle 8. února 2015 9:49:07 (UTC)
|
70 [0.17% ze všech příspěvků / 0.02 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
2
|
2
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
http://auto.bazos.cz/inz...1143-lite-disky-r15.php nebude se to nekomu hodit? Auto slo do depozitu a budou se pridavat nejaky psi =D tak to hodim na plechy, tehlech je skoda, stejne to v zime nejezdi. Tolik me stala ta renovace.
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
No ja se s tim setkal u bmw, tech jsem mel taky dost  delala to vydrena vacka, auto koncilo taky u 3-4 tisic. Ale je divny, ze to na jednicku jde a na dalsi kvalty ne...
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Jak motor netoci? Jako netoci stqrter nebo nejde do otacek? Co turbo? Dobry?
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
To je to na bazosi za 20? Jak je to cipovany? Tlaci vic/je to znat?
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Já se toho u svého prvního Probe lekl, ale upřímně jsem neviděl jediné Probe, kde voda držela... ona tam je, ale vždy klesne na úplné minimum.. když zmáčknu hadice tak v tom šplouchá. Ale ne moc  Chtěl bych stejně dávat větší turbo, asi Garret t25 z Fiatu Coupe, ale je to problém, když Ihi je chlazené vodou a Garret olejem?
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Můj rekord je 99,5 na okruhu se závoďákem  Víc to bohužel neukazuje... série s čistou trubkou od turba a zvedlým tlakem
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Vodu v oleji nemám, ale po každé jízdě bych mohl dolívat vodu do přepadovky... je tam pořád na dně. Auto se nepřehřejvá, chová se jak má. Hlavně mi to dělalo každý Probe a nikdy jsem neuvařil, tak to neřeším :D to dělá určitě turbo, co? Když je chlazený vodou... fakt ve všech pěti Probe se mi ztrácela voda, ale auto jezdilo do alelůja dál... jednou bych to chtěl vyřešit
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Hele jako mam, ale ve ctvrtek si ma brat vsechny moje dily nejakej typek.... jestli prijedes a odmontujes si to, tak bych je nechal, ale mne se s tim nechce srat... nebo bych prodal celou predni napravu
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
http://auto.bazos.cz/inz...-22-turbo--MNOHO-ND.php tak už na něj došlo, zbyl mi jako moje poslední auto, nyní každý den v provozu a do měsíce se ho musím zbavit, protože odlítám :) byl by rád, kdyby šel do dobrých rukou
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
Nechám ti samostatně blok motoru i hlavu, ty jsem zkoušel a před rozebráním fungovalo obě, za dvojku. Nebo holej motor za dvojku, ale to jsem koupul nepojízdný, protože nefungovala podávačka, tak to jsem nezkoušel.
5x Ford Probe 2,2 gt ♥
|
|