Martynez
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pondělí 3. února 2014 (UTC)
|
úterý 27. června 2017 20:38:58 (UTC)
|
13 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
2
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
paráda, díky! bydlím v luhačovicích, ale dával jsem to tady k Petrášovi, stálo to tam 2 nebo3 týdny a nic s tím neudělal, mezitím jsem ztratil trpělivost a koupil oktávku... ale aktuální to je, v lednu to prubnu.
(PROBE POSITIVE)²
|
Koupím chladič na P2 2,5. Nemá někdo? Díky
(PROBE POSITIVE)²
|
Ahoj, poradíte mi někdo normálního automechanika na Zlínsku? Nevím, jestli mám tu naivitu v obličeji, nebo je to standard, ale všichni na mě zkouší přemrštěné ceny, kvůli tomu, že je to amerika... atd. Už mě to neba, furt vysvětlovat, že půlka věcí je z mazdy. Nemáte někdo tip, kdo tohle auto zná a bude s ním domluva? Zlatá felcka, tu opravil soused =) Díky
(PROBE POSITIVE)²
|
JJ, jsem hrdý čechoslovák =) teď už je sestřenice, zpátky v SK. Každopádně se fakt množíme, zítra jedem s tátou omrknout další pro něj, nějaké rady, na co si dát pozor? Mě učaruje každé a až po nákupu zjistím, že tam mám manžety ze stodvacítky...
(PROBE POSITIVE)²
|
to jsem byl taky já =)
(PROBE POSITIVE)²
|
A tyrkysově modrého sis v té řadě nevšiml? =) Nikde nikoho nepotkávám, ale nakonec nás bude plný Zlín.
(PROBE POSITIVE)²
|
Jsem Tě problikl  BTW Černá Probe moc sluší!
(PROBE POSITIVE)²
|
Cože je s tím LP kolem? za 2 týdny ho asi jedu omrknout, tak ať vím, díky =)
(PROBE POSITIVE)²
|
Už jsem ho ukázal tátovi, furt si půjčuje to moje, tak by teoreticky mohlo brzo na Moravu  Nebo kdybyste v budoucnu někdo přemýšleli o prodeji nějakého 2,5 litra bez tuningu, pisněte mi.
(PROBE POSITIVE)²
|
to bylo rychlé  myslím, že není co řešit. Beru je.
(PROBE POSITIVE)²
|
|