bobisek_cz
|
Registered
|
Nespecifikováno |
středa 23. dubna 2014 (UTC)
|
neděle 17. ledna 2021 8:13:14 (UTC)
|
14 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Ahoj, je ten motor ještě k mání? Nutně sháním. Děkuji.
|
Zdravíčko, koupím středový a koncový díl výfuku na V6. Možno i laďák... Předem děkuji za nabídky.
|
JJ, to je přesně ono a fakt za solidní peníz, děkuji
|
Zdravíčko, neválí se někomu doma něco ze zmiňovaných věcí? Prvořadě sháním ten napínák. Uvítám každý návrh nebo tip na levnou koupi. Děkuji:))
|
Psal jsem ti SZ, tak se ozvi:)
|
hmmm, to zní velice zajímavě.. A nemáš ještě takhle náhodou chladič?? To by byla největší pecka..
|
Ahoj, 3000 mi přijde krásná cena... Jen se ptám proto, že mám nejspíš v háji těsnění pod hlavama nebo prasklou jednu z hlav a oprava by mě stála kotel, tak přemýšlím, jestli by se nevyplatilo vyměnit celej motor.. moje probe nemá najeto ani 100 tis., tak ho nechci dávat do šrotu...:(
|
Zdravím, neměl by někdo za pár kaček na prodej motor v solidním stavu do P2??
|
Ahoj, ja mam tez problem s chladicim systemem uz od doby, kdy jsem probe zdedil ( 2.5 V6 ) voda v expanzce mi nemizi, za to v okruhu ano. Kdyz se motor zahreje, tak se system tak natlakuje, ze hadice neni mozne zmacknout... Prestane topit topeni a auto zacne se zacne prehrivat, ikdyz voda v systemu je... Bojim se, ze je foukle tesneni pod hlavou:(
|
Zdravíčko, jedno se mi válí v garáži.. V6, modrá barva, 97 tis. najeto, r.v.: 1995... Jeté jen vyjímečně.. Bohužel na něj nemám čas, ale je na něm potřeba něco malého udělat... Všichni kámoši slintaj, ale nikdo nechce benzínový auto... Foto můžu poslat mailem, kdyby byl zájem... Popř. info na čísle 733 750 945
|
|