dekuju nikde jsem to na kole nenasel a potreboval jsem to vedet kvuli novejm kolum
|
prosim o radu nevite nekdo jake ET maj origo kola na probe II nikde jsem to tam nenasel a merenim mi vyslo 55 je to mozne? dekuji
|
zdravim vsechny potrebuju poradit menil jse spojku a vytahnul jsem nevedomky i domecek od kradsi poloosy a sesipal se mi diferencial, tak jsem prevodovku rozdelaval a narazil jsem na problem nejde mi od sebe uplne je cca 3 cm a mam tady posledni sroub ten je na placatej sroubovak a nejde za zadnou cenu povolit je hnet vedle vypustaku musim ho povolit abych tu prevodovku rozpulil ?? dekuju za radu
|
moc dekuju za radu ted jsem nasel opet moje vysnene a ty maj rozmer 8.5jx et 35 tak ty tam musej vlyzt a sirka gumi je 235
dokonce si myslim ze je mel thullo taky driv nebo jsou hodne podobne kola jsou znacky azev a je to 5ti paprskova hvezda hranata
|
zdravim vsechny potrebuji poradit chtel bych si na sve probecko poridit 19kove kola ale nevim jake musim mit et aby se vesli mam vybrane jedny a ty maj rozmer 8J 19 ET 40 vejdouse dekuji za radu
|
OK tak dekuju urcite se zucastnim uz ted se tesim
|
zdravim vsechny asi se taky zucastnim srazu mam probe tede jenom chvilku ale chtel bych se dozvedet neco vic o aute a tak ale jesdte zalezi na presnem termine srazu
|
zdravim vsechny prosil bych o radu chtel bych predelat komplet vyfuk dat rezonator a ladenej vejfuk z R1 jen my lezi v hlave aby se to treba nedusilo neboi to nezhorsilo vykon auta dekuju za nazory
|