Juraj
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pátek 1. srpna 2014 (UTC)
|
čtvrtek 14. ledna 2021 1:20:41 (UTC)
|
81 [0.19% ze všech příspěvků / 0.02 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
5
|
5
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Na dily mrkni automatejcek.czNa japonsky auta jsou schopny sehnat ledacos. Co se tyce podvozku DGR, mohu jen doporucit. Funguje po dolazeni opravdu perfektne. Chvilku to trva nez to clovek vychyta ke sve spokojenosti, ale Probe najednou opravdu funguje. Co je ale dost podstatne. S temito tlumici rozhodne doporucuji udelat rovnou repas zadni napravy a dat tam polyurethany.
Ford Probe II 2.5 V6 24V r.v.96
|
Já letos bohužel budu chybět. Příští týden uskladím Kidda do garáže a tam bude až do mého návratu ze zahraničí, což bude asi někdy v listopadu. Tak třeba příští rok.
|
Ahoj, cinkni mi na 728 326 269, podivame se na to. Nejaké moznosti se vzdy najdou.
|
Edit:repas zadních brzdových třmenů
|
Já přijedu nějak v pátek navečer, spojíme to od středy s nějakýma výletama po okolí.
|
Edit:Po dlouhém odkládání, díky nemoci zase nějaká práce :-) 27.5.2017-repas zadní nápravy
|
Prosím o to, aby se tady nikdo nenasíral, nikoho neurážel a tak. To je opravdu zbytečné a nikoho to asi ani moc nezajímá. Co bylo bylo a mě osobně je po tom uplný .... Zajímal mě osud, tak pěkného projektu, jako by mě třeba zajímal projekt Cabrio, kde to skončilo. S B&W to moc nechápu, já myslel, že Bad ho prodal Tobě, vysralo se Ti a pak jsi ho odstavil. Takže ho má teď někdo další a ten na něm dělá nebo je mu konec, nevíš? Díky
|
Na tom autě se odvedlo neskutečně moc práce, tak se jen ptám. Je škoda zahodit celek, když by šlo "jenom" o motor. Zajímalo mě, co s ním je, jestli někde stojí, je sešrotované..... Myslím, že zájemci by se našli.
|
A kde skončilo B&W? Jestli se mohu zeptat.
|
Mě je termín jedno, na sraz si udělám čas kdykoliv. Prostě kdo chce přijet, přijede.
|
|