Luke
|
Registered
|
Muž |
čtvrtek 14. srpna 2014 (UTC)
|
středa 8. prosince 2021 17:57:38 (UTC)
|
30 [0.07% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
No zatím se vyjádřilo jen 8 lidí, na to že je březen tak to vypadá dost bídně.. K těm termínům: já bych mohl jedině 21-23 nebo 28-30. a stejně na tom jsou i další dva Probáci.. Tak snad se tu ještě vyjádří mnohem více lidí.. ono i rezervace chatek atd. atd. je potřeba dělat zavčasu...
______________________________________ Probe II 2,5 V6 - Black Batmobile :)
|
Zrovna dneska ráno jsem si říkal, že založím téma na letošní sraz a koukám ty jsi to udělal už včera  Super, byl bych pro stejný termín, popř.týden po. Letos bychom tam ale asi dojeli jen na otočku na letiště - což teda by asi bylo zase Všechovský což? V částkovicích to už asi nestihneme objednat.. (Jen tak mimochodem našel jsem jedno volné letiště asi 70km na západ od Tábora, podle fotek by mohlo mít lepší povrch.. ale jak říkám je to dál a zřejmě tam v blízkosti není žádný camp.. )
|
Jo origo loketka se shání těžko.. Na eBay se vždycky dá něco najít, ale za šílené ceny, když k tomu ještě připočteš poštovné... Já jsem taky sháněl, ale vzdal jsem to a pořídil univerzální, kterou jsem trochu předělal aby to tam vlezlo...
|
Prosím Tě, neměl bys zadní origo repra? (nebo nemusí být origo, ale ten stejny rozměr, aby se to normálně vešlo místo zadních repráků...)
|
Původně odesláno: DannyW  Ty jo ted mi co celkem šrotuje v hlave, protoze ja mam 225/45 R17 a foukam předek 3.2 a zadek 2.7. A jak ma zadek kolem 2 tak mi to prijde měkké. A na štítku mam tusim i ty stejne hodnoty 3.2/2.7 P/Z ale pro rozměr 225/55 r16. Takze je to dobře nebo ne. Ke fakt ze je to podle meraku na pumpě...  to máš moc ne? V pneuservisu na ten rozměr dali 2,5, ja jsem jinak daval 2,7 když jsme jeli dál a nebo byl naložený..
|
Původně odesláno: lishaack  Vlnovec sem koupil v rozměru 55X230 a seděl krásně, Luke Wollmann by mohl potvrdit, že snad i stále drží  ano ano vlnovec drží stále :D
|
aha, no tak v tom případě ty novější modely už to teda mají jinak.. a jak máš na panelu to štelovátko náklonu světel, tak kabel od toho vede rovnou k té pojistkovce? A nebo není nějaký logický obvod přímo na tom štelováku na panelu? že by byl problém přímo v tom..
|
No nejsem si jistý ale pod volantem je zespodu krabička která ovládá vyklápění.. nevím jestli na ní tež není napsáno Retra jak na pojistce.. jednou jsme to měli rozebrané, když to bráchovi dělalo podobný problém a chyba byla v tom že se přerušila cesta obvodu na plošáku, tak se to přemostilo a jede.. ale už si to moc nevybavuju tak možná píšu blbě, ale zkus hledat někde tam..
|
No já mám letos úplně debilní termín celozávodky, tak leda zase na víkend, ale letos z mojí strany nečekejte nějakou aktivitu.. není čas :( Jinak vzhledem k tomu že posledně už sprinty jelo jen málo lidí, tak by se klidně mohl udělat sraz i někde víc ve středu republiky, kam by se určitě sjelo i víc lidí a prostě by to bylo bez sprintů, jen spanilka, pokec a posezení s klubákama..
|
Původně odesláno: lishaack  Hezky se o něj staráš! My už s ženou vyhlížíme, kdy bude možnost mít zase Probe, protože sme zjistili, že láska je láska. Akorát tentokrát bude jako druhé auto na víkendy  ale bude to ještě trvat... Takže ty Pioneery si dal pryč? GZ budou hrát určitě dobře. Jak si tahal kabely do dveří? Tam byly akorát staré, jestli vůbec. Doufám, že Ti slouží dobře. Já si pak vzpomněl ještě na to, že Ti dlužím nějaké ty díly, co sem slíbil a úplně na to zapomněl. Až pojedu k našim, stáhnu to k sobě a pošlu Ti to.  díky. Vzadu v platu jsem Pioneery nechal, vepředu vlastně nebyly žádné takže tam jsem dal ty GZ, ale chci to audio trošku vylepšit, nehraje to ideálně, sice si v autě moc nepotrpím na hlasitý poslech ale právě spíš když je to potišeji tak aby bylo slyšet vše co má být slyšet.. takhle to je právě o ničem pokud se to nevybudí... ale tak to jsou detaily Tak to jsem rád že se hodláš vrátit k Probeti Jo jak bys to někdy poslal tak bych byl rád
|
|