Kevlar
|
Registered
|
Nespecifikováno |
čtvrtek 21. srpna 2014 (UTC)
|
neděle 9. července 2017 16:16:34 (UTC)
|
14 [0.03% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
1.7. mě čeká svatba...moje..tak uvidim jak se na to bude nastávající tvářit když jí hned po tejdnu frnknu na sraz  ale rád bch vás zase viděl
rozumim kompletně všemu, ale umim úplný hovno :) Ford Probe 2.0 '93
|
máš foto kol? :) za kolik?
|
já jedu 100% a když to bude stejný jak loni, s vyjímkou oběda jak už tu někdo psal, tak to bude naprosto supr :)
|
nazdar přátelé, díky za sraz bylo to skvělý, jen mě trochu naštvalo to pitomý počasí na letišti, fakt nevim kdo z vás ho objednával :D jedna taková věc, odjel jsem bez toho abych zaplatil ty 3 kilča za startovný a chci to zpětně zaplatit ať mě nezatratíte :) ať se mi teda ozve ten kdo to měl na starosti a nějak se domluvíme
|
aj tak možno..je to fakt, beru stan a opadaj mi starosti se sháněním :D
|
Nazdar klucí, pojedu letos prvně tak mě zasvěťte, chatku si mam zarezervovat sám, nebo to uděláme nějak hromadně? pojedu sám a chatka pro jednoho člověka je zbytečnost :D
|
Tak přátelé i na mě s Probem přišlo jaro a tak jsme se spolu domluvili na tom že mu trochu "projarníme" interér na zeleno..co říkáte? :) 
|
určitě se objevim!
|
takže nová kabeláž a tramtadadá radio hraje!  ale říkám si..proč prostě nemůžu mít něco jednoduchýho..se vším mám akorát problémy..holt naše krásná auta jsou jen krásná ale jinak úplně na piču :D ale i tak ho miluju
|
jde o to že původní radio bylo propojený kabelem s ekvalizérem, ale pro ten už na novym radiu neni místo..aby sis to dokázal představit tak z původního jdou 3 kabely: pro napájení, pro repro (ale ne přímo, ještě to nějakym způsobem jde přes ekvalizér) a právě ten do ekvalizéru..inu budu to muset nově nakabelovat do repráků...že se mi chce v tý zimě bez garáže :D
|
lishaack
|
Advanced Member
|
úterý 30. dubna 2013 (UTC)
|
251
|
Otěvěk
|