martinm
|
Registered
|
Nespecifikováno |
pátek 12. prosince 2014 (UTC)
|
neděle 21. ledna 2024 12:43:15 (UTC)
|
43 [0.10% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
2
(Zobrazit poděkování)
|
3
|
3
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Jo, ty jsou moje :-) Černý automat má nový lak od Thulla, vínové relativně taky. :-)
Automat 2.5 2.5 manuál "cuir"
|
Původně odesláno: Stal123  Ahoj. Kluci jake plynove vzpery pasuji do Probe pripadne kde je objednat? Nezveda se mi vyko kufru a bohuzel to ani neudrzi, kdyz to zvednu.
Diky moc za rady. klidně z fáva ;-)
|
Ahoj! To je to Probe z bazose VIP cars, že? Taky jsem na něj koukal, ale lak je fakt pomeranc a otáčky taky trochu házely. Vzpěry a odhoz kufru je nejmenší problém (půlka zdejších majitelů tam má vzpěry z favorita), sedačky se dají taky sehnat, já mám třeba dvoje náhradní (čalouněné ve slušném stavu), protože jsem je měnil za kůži. Jinak mně to za 29 přišlo moc (vzhledem k tomu, že jich mám šest, tak už si to rozmýšlím), ale dobře že jsi to shodil na 25 a zachránil ho, byla by ho škoda.
|
Přidávám nějaké fotky :-) http://www.sportakzakacku.cz/?page_id=287
|
Nebo ty krásný bílý límcáky?
|
A co je s nim ted? bylo na dily? je ho fakt skoda... Co ty zadni lampy? Sorry, ale zadrenej motor nebo tahat automat na lane mi neprijde jako vada vozidla.
|
Nechci bejt moc cynickej, ale nezazdil jsi už dva 2.5litry? :-) já mám aktuálně čtyři Probe, ale prodej zatím nechystám, uvidím tak za měsíc a pak bych to sem postnul.
|
7.-9. jsem pro...
|
Mě stála s poštovným z USA asi 5ku. To clo a daň stálo nějaké dva litry (!). Holt opěrka je nedostatkové zboží, chce to čekat, než se na bazoši, sbazaru, na mobile.de nebo v Polsku něco neobjeví. Nebo u Thulla :-) Naštěstí u automatu už byla.
|
cau, uz mam, ale vzhledem k tomu, ze mam 2 2.5litry z 97, tak jeden do zasoby by se hodil. kolik za to chces?
|
|