Palo
|
Registered
|
Nespecifikováno |
sobota 20. června 2015 (UTC)
|
pondělí 10. července 2017 7:02:08 (UTC)
|
49 [0.12% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
7
(Zobrazit poděkování)
|
1
|
1
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Kola 6tis.
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
UP Nikdo?
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Zdravím, měl bych na prodej letní sadu kol + origo díly na repas. olejového čerpadla, tedy pružinu, podložku i pístek. Kola jsou origo + pneu Pirelli P7 225/50/16, najeto je na nich tak 2000 km. Kola nejsou kopnutá, jsou v dobrém stavu, občas menší vady laku. Repas sada 400,-, komplet kola 7tis.
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Díky za rady kluci. Rozdělovač dnes odeslán na repas, resp. na rozbor a proměření, zda tam něco je špatně nebo a uvidíme, až se vrátí zpátky, zda chytne. Nicméně na ten snímač na klice se kouknu a preventivně vyčistím;) Ad 2) mimo toto téma - pokud nastaruju :), tak vyjedu na nájezdy, abych vyměnil olej a myslel jsem, že vyměním i pístek v olej. čerpadle - sundal bych trubku od svodů po kat, abych se nemusel trápit s vanou, ale otázka - můžu bez obav sundat tu výstuhu, co tam je 6 šroubech? zde na obrázku: http://www.bazaramerik.c...nzerat/inzerat-1897.jpg - ta červená výztuha vzadu u motoru. Nejsem si teď 100% jistý, jak to tam je a nemůžu najít obrázek, ale myslím, že drží jen mna těch 3 šroubech na každé straně. Tím bez obav jsem myslel to, když bude auto na kolech, aby mi nekleklo a už bych to nedal zpátky :)
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
To palivo mě napadlo taky, ale nikdy jsem si toho nevšiml a teď mě napadá, že to bylo slyšet i u startování, když nechytl a přestal jsem startovat. A to cvaknutí v pojistkové skříňce mi je taky divné. Relé špatné? Dá se nějak poznat, že je špatné? Hadičky by měly být ok, když jsem vytáhl svíčku na 6 válci, byla mokrá, takže palivo jde. A jinak ano, točí, točí, ale ani snaha chytnout a když jsem měl svíčku vytaženou, tak jsem nepostřehl, že by to tu jiskru dávalo...
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Chlapi, ještě než odešlu rozdělovač na repas, tak se chci zeptat: Samozřejmě jiskru nehází nebo to nejsem schopný postřehnout  , ale pokud mám otočeno klíčkem a odpojím ten větší konektor na rozdělovači, tak slyším asi vteřinové "syčení" někde v místě, kde parohy sání dosedají na motor a poté cvakne v pojistkové skříňce. Může to třeba dělat relé? Dá se někde sehnat? Rozdělovač je KL01. Případně nemáte někdo k dispozici na vyzkoušení rozdělovač/relé/cokoliv co by to mohlo být? :) Díky za rady Palo
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
vaman: Vypadá to, že to tak je opravdu z výroby. Nechápu, proč ten šroub nedali opačně, kde je spoustu místa a šel by v pohodě ven. Měl jsem původně výborný nápad, že motor přizvednu a tím pádem se dostanu nad tu trubku, ale zatím se mi to nepodařilo, nehlo se to ani o milimetr :) Našel jsem to i v jedné diskuzi na UK fóru, bohužel, fotky už nejedou, tak nevím, ve kterém místě to přesně přizvedl. Ale tohle řešení fakt nechápu, stačí ten šroub dát opačně...Jinak ven jde snadno, v tom není problém. Spíš s tím místem na řezání, to ho spíš nahřeju a ohnu :)
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Mám další dotaz. Nevím, kdo tohle vymyslel, když by to šlo dát krásně z druhé strany a bylo by to bez problémů, nicméně: Jak dostat ten šroub zadního silentbloku ven, když tam tomu brání ta brzdová trubka? Dá se to dělat bez toho, abych tu brzd. trubku musel vyšroubovat? Toto mi hlava nebere.
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Díky
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
Prodám dvě univerzální lambda sondy zn. Magneti Marelli. Obě jsou nové, nepoužité, bohužel bez dokladu. Jedná se o 3drátové. Koupeny v únoru. Důvod prodeje: Po sundání sání jsem zjistil, že nějaký dobrák jeden drát v půlce prostě ustřihl a dal tam 3drátové lambdy. Cena dohodou
Ford Probe 2.5 V6, ´95
|
|