Kubi
|
Registered
|
Muž |
neděle 13. listopadu 2016 (UTC)
|
pondělí 18. září 2017 15:16:27 (UTC)
|
10 [0.02% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
3
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Zdar bando, nutně a urgentně rychle Vás prosím o pomoc. Máte někdo u sebe náhradní nebo nový ,,startovací modul" Má to být něco v rozdělovači... pokud to tu někdo má na prodej,nebo víte kde to co nejdříve koupit, prosím neváhejte mi zavolat. 724 158 491 Moc všem děkuji za pomoc. P.S. Telefon pro to,že jsem moc často nechodím,děkuji
|
super ,tak jsem bez nej... :-( je to velký problém předělat na tempomat když mám v druhém autě volant s tlačítky?
|
Ahoj jak zjistím ,jestli má moje auto tempomat nebo ne... kde najdu tlačítko? mám 2.0L 16v 95 rok
|
tak že nikdo nic????
|
Původně odesláno: Stanley  Dá se sehnat ta loketní opěrka? :) je to už dlouho,ale máš ještě loketní opěrku,mohu i foto... a křídlo je ještě? Děkuji
|
Původně odesláno: Juraj  To je to co se do nedávna prodávalo odněkud o Plzně, né? jjj to je ono...chtěl jsem z něj rozdělovač,bohužel auto je starší a má ještě ten puvodní s víčkem pro 5 kabelu a já mám už jen pro 4 :-(
|
Ahoj, konečně jsem si pořídil svoje Probe. Mám 2.0 16v 85kw, rok 1995.. Asi tu budu za úplně největšího blba,ale nikde jsem nenašel radu jak a kolik.
Prosím , kolik motorového oleje patří do výše zmíněného motoru,jaký typ oleje a co je pro auto nejlepší. hned po koupi,jsem vyměnil svíčky,kabely,palec a víčko rozdělovače,vzduchový filtr,teď mě čeká palivový filtr s tím ,že už jsem do benzínu nalil čistič palivového systému.
Děkuji za rady
|
tak zde přidávám fotky... omlouvám se za zdržení. http://kubycek.rajce.idnes.cz/probe/
|
Jo jo.. Jen jsem tu prvni den mezi Vami a jeste dost s tim bojuji. Kam muzu vlozit fotky?
|
Ahoj. Mám na zahrade výše zmíněný vůz. Rozprodám na díly nebo jako celek. Bohužel bez papírů a spz. Ceny dohodou a nízké. 724158491
|
|