Rizek
|
Registered
|
Muž |
středa 7. prosince 2016 (UTC)
|
sobota 6. dubna 2024 17:37:10 (UTC)
|
16 [0.04% ze všech příspěvků / 0.00 příspěvků na den] |
4
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Super že si to sem dal, hned vím co a jak mám vyzkoušet a po čem jít, fakt dík!
|
Zdr to bude to těsnění kdyby si měl prasklou hlavu tak by se ti tlakovala voda
|
Momentálně je nárazové číslo odzkousené a svíčky hází jiskru, Benzin taky jde. Auto točí a snaží se chytnout ale nenaskoci. Napadlo mě taky nějaký čidlo na vacce nebo na klikovce. Už sem z toho jen nasranej, zrovna když je počasí tak nejezdi
|
Čau já mám stejný problém ,ale tady nikdo neodepisuje vůbec, už sem se ptal kolikrat na neco a nikdo neodepise...
|
Zdar,chlapy potrebuju propojit to pos.any cislo. Vedou mi k nemu 3 kabely,jedenn modry-to by mela byt kostra, pak jeden bily-do toho jde stalych 12v a druhej bilej a do toho mi jde 12v pp zapnuti klicr ,kdyz se rozsviti kontrolky. Ja mam zapojeny ty dva bily k sobe ,diky za rychlou odpoved!
|
Cuzz chlapy , nemel by nekdo na pujceni rozdelovac na 2,5 6v . Chci vyzkouset jestli je ten muj plne fukncni,protoze mam podezreni ze bych s nim neco mohl mit. A nechce se mi hned kupovat novej .
Diky c . Rozdelovace KL01 T0T57071.
|
Chlapy byl nekdo schopnej mi pujcit na vyzkouseni rozdelovace,cislo je KL01 T0T57071. Diky moc
|
Taky sem si rikal vytahnouz ten katik a kouknout jak na tom bude. Diky za radu . Cislo rozdelovace je KL01 T0T57071
|
Cau lidi . Zacinam mit cim dal vetsi podezreni na rozdelovac . Tlaky sem meril, maji vsude 12 ,vysypana koncovka vyfuku dana nova a daval sem znova novy svicky ,prislo mi to jak kdyby to blbe palilo . Svicky byly cerne jak svine . Chtel Bych tim to nemoho poprosit ,jestli by mi nekdo pujcil na odzkouseni rozdelovac . Diky moc Rizek
|
Chlapi nerikejte ,ze nikdo nemate ☺
|
|