tomas.rejchrt@seznam.cz
|
Registered
|
Nespecifikováno |
sobota 11. září 2021 (UTC)
|
pátek 19. ledna 2024 21:42:33 (UTC)
|
10 [0.02% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
1
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Ahoj, perfektní popis Prosím tě vejdou se 280cm kotouče a třmeny z Mazdy 6 do originálních 16"?
|
Super, děkuji 👍 tak jsem to tam narval. A k čemu to jako má sloužit?
|
Ahoj, Dnes jsem měnil lambda sondy a u zadní volně viselo toto čidlo. Vypadá to, že k němu vede jen jeden vodič. Netušíte někdo co to je a kam patří zapojit? Nenašel jsem kam přijde. Děkuji 
|
Hele na jaře jsem pořídil manželce Volvo XC90 a jsem nechával dělat přední sedačky a dal jsem za to 9000 ( alcantara + kůže) a volvo má dost velké sedačky, takže počítám, že komplet probe se vejde do 20t.
Jo a už víš co znamená Medici?
Netuší někdo kde se dají sehnat silentblok y motoru, pravý přední mám na hadry 🙄🤐
|
Jojo děkuji 😀 však díky těm laufům to byla také láska na první pohled 🤩🏎️ A výfuk už je díky vám zkušeným Probakum na cestě, zítra snad dorazí.
|
Je to 94'. Jsem od Hradce Králové a čalounika mám dobrého, ale děkuji za tip. Jen mám pořád dilema jestli zachovat originální hadrove čalounění když je pěkné a nebo ho obléknout do kůže 🤣 Pošli fotky monster 🤣
|
Ahoj, Prosím tě máš ještě ta zadní světla? Jestli ano, jaká je cena za obě. Děkuji Tom
|
Ahoj kluci, moc díky za odpovědi. Zkusím objednat snad bude dostupný. Nějaké fotky mám ještě v galerii. Ještě nějaké nafotím. Za prvé :křídlo už se lakuje, bez něj mi přijde ta prdel jak nahatá 🤣 Na fotkách vypadá trochu líp, lak není úplně ideální, myslel jsem, že půjde rozleštit, ale je už vyschlý a přerušený. Takže čím dál víc přemýšlím o celolaku. Ale to později až budou hotové jiné věci. Jinak můj plán je velmi dlouhodobý 🤣 Fordy miluju už dlouhou hlavně teda S-maxe a Galaxy, ale Probe byl vždy můj sen a teď mě to napadlo úplně náhodou. A od nápadů k realizaci uteklo pár dní koukání na mobile a tenhle mi fakt pad do oka, hlavně ty 4 laufy vzadu 🤣🤣🤣 vyměnil jsem s němcem pár slov a za 3 týdny už se jelo. Na to že byl 5 let bez TÜVu, tak mě překvapil stav, borec to měl pod střechou, takže kromě kapajiciho benzínu z trubek (což jsem zatím zachránil provizorně, ale udělám vedení komplet) mu nic moc není, naskočil hned a vrní pěkně. V ČR dovoz STK úplně v pohodě. Jen emise byly o fous, lambda musí nová. Ale plánuji komplet brzdy, ten výfuk, lak někdy a čalounění. Nevím zda jen opravit nástupní hranu sedačky řidiče, je natrzena - jinak je interiér v super stavu, na to že má auto 200tkm tak žasnu - a nechat originál? Nebo mám druhou vizi :alcantara + kůže a červená nit šití 🙃🏎️ A ještě vlastně potřebuji přídavná světla b dálkové asi? Nejdou vůbec a jsou zašlá a jedno prasklé. Takže nová 🤷🏻♂️ Jinak budu rád za každý názor radu zatím Ahoj
|
Ahoj spolunadšenci :-) jsem tady nový , před měsícem jsem zachránil z Reichu jednoho červeňáka P2 2,5 120kw. Potřeboval bych radu, kde by se dal sehnat nový střední tlumič výfuku. Narazil jsem na pár eshopů, kde ho nabízejí, ale pak dají vědět , že díl není dostupný :-( .   Děkuji za jakékoli rady Tom
|
Původně odesláno: white power  Ahoj, vítej mezi náma, stejně postiženýma Až budeš dělat brzdy tak ty origo zahoď a dej rovnou brzdy z Mazdy 6, jsou větší a na dvojku pasujou bez úprav. ahoj, také se chystám na brzdy : opravdu z Mazdy 6 ( všechny motorizace mají stejné ? ) ?? nebo 626 ? Děkuji za odpověď Tom
|
|