petr.nemecx
|
Registered
|
Nespecifikováno |
sobota 22. dubna 2023 (UTC)
|
sobota 27. května 2023 21:27:00 (UTC)
|
10 [0.02% ze všech příspěvků / 0.01 příspěvků na den] |
0
(Zobrazit poděkování)
|
0
|
0
|
Zobrazit všechny příšpěvky tohoto uživatele
Tak motor běží. Bylo to rozdelovačem, dal se nový a vše OK.
|
To ja právě nevím no, teď má přijít nějaký nový rozdělovač z Ameriky, takže uvidíme, snad to pomůže.
|
Bohužel ne, byl tu u mě pan co jsem to od nej koupil, naměřil vše osciloskopem, přinesl repasovany rozdělovač a točí to furt jenom, jediná věc co chybí je proste jiskra, čidlo kliky to není, tak jedine furt ten rozdělovač, úplně nový. Nebo to muže být třeba ještě něco na co bych měl kouknout?
|
Mám jeden KL01 na autě, to vím jistě, je na tom štítek, na tom druhém z nějakého důvodu není, asi se odlepil. KL01 bych měl mít zítra repasovanej, tak uvidím jestli to je tím. Rovnou s tím vyměním radši i zapalovací kabely.
|
Tak jsem byl na omylu, ten rozdělovač co jsem tam dal jiný tak je z probe r.v. 95 takže to mělo asi i jinej rozdělovač, dal jsem zpatky tamten a furt stejný, bez jiskry. Čidlo na klice jsem zkusil nový, bez reakce. Takže teď pockam na novej rozdělovač a uvidím co s tím dal.
|
Popřípadě bych poprosil jestli někdo nemá funkční rozdělovač KL01
|
Čidlo jsem nejspíš našel, je to ono? Vymontovat a zjistit jestli není nakoplé? Rovnou objednat nové? Popřípadě kdybyste někdo neměl, nebo mi třeba poslal odkaz na objednání, děkuju.
|
Rozdelovač jsem vyměnil až potom co jsem zjistil ze nejde jiskra, úplně ten samý je to. To čidlo je zespod? musím to zvedat, sundat kolo nebo tak? Nemáš třeba fotku lokace toho čidla, abych nemusel bezhlavě hledat?
|
Tak klasicky to byla kostra, na druhé straně motoru.
První start v pohode, bez problému, motor běžel, vypnul jsem chvíli počkal a nastartoval znova, no ten druhy start už trval déle, než to chytlo, ale chytl, po chvíli chcipl sam a už jsem nenastartoval. Nehazi jiskru, vyměnil jsem rozdělovač s stejně jiskru nehazi. Prostrikal jsem kontakty, cívky a všechno kontaktorem.
Nějaké rady?
|
Ahoj, od včera se potýkam s problémem s mě startovním a už si nevím rady. Vyndal jsem startér a ten je Ok, vysouva se točí a všechno. Mám i náhradní startér, kdyby něco. Vyčistil jsem kostry, vzadu ten cudlík na palivo je zmacklej takže to nic, Baterka je nabitá. Zkoušel jsem i startovat pomoci kabelu, dal jsem drát na plus a druhej konec na startér, na ten malej plochej konektor. Už nevím co zkusit dal, nějaké rady? při startovani jakýmkoliv způsobem jen cvaka relatko hlavního zapalování. Jinak se nic neděje. Ani menší náznak ze by startér chtěl jet. r.v. 1993 2.5l V6 24v
Když jsem to včera startoval, už jsem měl problémy, asi 10x nic a pak jsem to zkusil po chvíli a jakoby to bylo z posledních sil a nastartoval jsem to.
Dnes už vůbec.
|
|