Dík za radu. Podarilo sa mi na chvílu dostať k autu. Rozobral som to, ale tie Hally nemaju na sebe žiadne číslo dielu, teda aspoň som nikde nevidel a neviem ich nikde nájsť, že by som ich kúpil a vymenil. Jediné čo sa mi podarilo nájsť, tak bol celý rozdelovač aj to len na Ebay. Nevieš, aké majú hally číslo dielu? Prípadne kde by som ich alebo celý rozdelovač vedel zakúpiť? Poprípade nepovaluje sa ti doma jeden navyše? :) + pri otočení kľúčom pred štartovaním mi sviti s chcek engine aj anti-lock. Všimol som si tiež, že káblik od lambda sondy je odtrhnutý.
|
Ok skusim este pohladat nejaky vypinac, ci pan nedorobil,ale nevidel som nikde nic zatial. Kde sa hall senzor v rozdelovaci nachadza? Pripadne ako vyzera? Je mozne ho nejak otestovat? Pripadne,kde ho kupim? Viem,vela otazok, ale radsej sa spytam 😂 je len tento jeden senzor,co moze ovplyvnit to,ci dava palivo a iskru?
|
Skusal po niekolkych pokus o start som vytiahol sviecku a bola uplne sucha. Nebolo ani citit benzin zo sviecky ani spal. komory. Hladal som,ci nahodou niekde nejake tlacitko nie je. Ten pan co ho vlastnil,mal dorobene pod volantom nejake dva vypinace,ale nech som ich dal do akej kolvek polohy nic. Na to este musim prist naco tam su. Okrem nich nic. Ono ked som aj chytil rele cerpadla tak po otoceni klucom necvakne. Rovnako tak som ho vybral,pripojil voltmeter a ukazalo mi len 0.53V po otoceni kluca. Malo by tam byt 12V,nie? Z coho je napajane rele? Respektive kade vsade vedie kabelaz napajania od rele?
|
Ahoj. Vedeli by ste nikto poslať aktuálny odkaz na to, ako vypípať chybové kódy u P1 ? Neviem sa k tomu nijak dostať. Prípadne aspoň popísať, ako sa to robí a ak niekto máte chybové kódy s popisom, bol by som veľmi vďačný.
|
Tak dnes som sa doatal k autu konecne. Pozeral som riadiacu jednotku,ta je zapojena, ta hlavna poistka nema dnu vypalene kontakty a aj kabelaz nevyzera byt nikde prehorena alebo nieco podobne. Interier a budiky sa rozsvietili,ked som doplnil poistku,ktora chybala v skrinke pri pedaloch. Auto ale stale nedava iskru ani nepocut palivove cerpadlo 😔
|