Tak ked  uz kazdy sem dava  Svoje  probe a co  sa chysta  s nim urobit  tak  teda  aj aj to sme  hodim a kazdy  posudte  zda som  uplny magor ze  ten vrak  chcem postavit  alebo mi skuste pomoct.
Na zaciatok by som vas predstavil je to:
Ford Probe 2,2 GT  rok vyroby 89´ cervena farba.kupil som to za prehnanych 1600 Eur  co je okolo 50 tisic  nebo tak nejak nevim, hodnota byla 500 :-) 
ZAVADY:
-Auto cuka problem asi v rozdelovaci.
-Auto netaha problem  rozbite turbo nasli se v nem kousky  hliniku.
- Svetla nesli zaklopit ani vyklopit problem asi v relatku.
- auto neslo zamknut na alarm a bez alarmu  sa da otvorit  aj srobovakom. prolem asi z  centralou.
- auto stale  tazko  slo v neutraly  skoro zastavilo ako keby  brzdim problem asi v loziskach.
- auto majitel  komplet nacpal PUR penou cakomprast.... problem asi v majitely byl oknar alebo co :-)
- Soferove okno neslo uplne  dole  neskor  sa roztrhlo lanko a okno padlo
- v motorovom priestore bola elektrika  robena  doma na kolene kable vselijakeho druhu a vselikade potahane nektore skratovane.
- neslo ABS,klima,Chladice, auto sa prehrievalo,
- auto zralo nosovo plna nadrz  cakomprast vydrzela  260 KM.
- auto uplne prohnile a zacalo se rozpadat.
Dost bolo zoznamovania  sa  teraz vam ukazem fotky  co sa mi podarilo vsetko  rozobrat  vyhodit  a  opravit.(opravene zatial neni nic :-D vse len kazim.)
http://imageshack.us/g/265/31499228525249148600010.jpg/tunak su vsetky fotky aj tie ktore  vas nebudu zaujimat
Ford Probe 2.2 GT 89,Red----> renovacia