logo

Vítejte! Abyste mohli používat všechny funkce, které toto fórum nabízí, zaregistrujte se.
cerny LX z Brna to proda. Jubileus s nim nestiha jezdit.Zadam to casem lip....
jubileus Offline
#1 Vloženo : pondělí 27. dubna 2026 11:54:07 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Cool
725596562 nejlepe o vikendu,mozna prohlidka na dvore....
4kocour4 Offline
#2 Vloženo : sobota 2. května 2026 19:23:02 (UTC)

Poděkoval(a): 10x
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Původně odesláno: jubileus Jdi na citovaný příspěvek
Cool
725596562 nejlepe o vikendu,mozna prohlidka na dvore....

Čau čau, hele už sem to tvoje Probe kdysi dávno viděl, nebyl si doma a otravoval sem nějakou slečnu čí to Probe je a jestli ví o Probeclubu.
Uvažuju, že bych se zítra zajel mrknout, máš nějakou cenovou představu? BigGrin
93 GT - Silverstreak
97 GTS
91 GT - Satan
EX: 89 LX, 94 GT - Generál Lee, 97 GT - Peci, 92 Turbo, 92 Turbo (Kefa), 94 UKčko
jubileus Offline
#3 Vloženo : pondělí 4. května 2026 14:03:50 (UTC)

Poděkoval(a): 4x
Was thanked: 11 time(s) in 11 post(s)
Ahoj, čtu to až teď. V telefonu nic nebylo. Potřeboval jsem ho trochu uklidit ale v nepořádku není. Je nyní po STK a stojí od kovidu v garáži. Je mi toho auta líto protože na srazy nejezdím a na autě bylo všechno, co bylo tehdy potřeba udělaný. Rozvoďák, vodní pumpa, startér, péra, tlumiče, poloosy, ložiska, homoklouby, brzdy , všechny prachovky, manžety. Dá se s ním jenom jezdit. Nic není potřeba řešit. Dá se vidět (o víkendu) - dobré domluvit dopředu na tel. 725596562. a nebo si pokecat. Na motoru mi dělal všechno borec, co připravuje závodní auto na celosezónní závody....
Musím to nafotit..
Cool
4kocour4 Offline
#4 Vloženo : pondělí 4. května 2026 21:17:38 (UTC)

Poděkoval(a): 10x
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Původně odesláno: jubileus Jdi na citovaný příspěvek
Ahoj, čtu to až teď. V telefonu nic nebylo. Potřeboval jsem ho trochu uklidit ale v nepořádku není. Je nyní po STK a stojí od kovidu v garáži. Je mi toho auta líto protože na srazy nejezdím a na autě bylo všechno, co bylo tehdy potřeba udělaný. Rozvoďák, vodní pumpa, startér, péra, tlumiče, poloosy, ložiska, homoklouby, brzdy , všechny prachovky, manžety. Dá se s ním jenom jezdit. Nic není potřeba řešit. Dá se vidět (o víkendu) - dobré domluvit dopředu na tel. 725596562. a nebo si pokecat. Na motoru mi dělal všechno borec, co připravuje závodní auto na celosezónní závody....
Musím to nafotit..
Cool

Hoj hoj, promiň, já dělám sezónně v barvu u Pasohlávek, tak nikdy nevím, kdy a hlavně jestli mi vyjde volno. Ale pokud se mi naskytne termín tak bych ti zavolal a snad dojel i se svou jedničkou, minimálně jak říkáš na ten pokec. BigGrin
93 GT - Silverstreak
97 GTS
91 GT - Satan
EX: 89 LX, 94 GT - Generál Lee, 97 GT - Peci, 92 Turbo, 92 Turbo (Kefa), 94 UKčko
Uživatelé prohlížející si toto téma
Guest (2)
Jdi na fórum  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.